arc86 Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Witam, Skokole Góry to moja okolica, zapraszam na lekki wypad MTB
flyman Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 to musimy sie zgadac, jezdzisz caly rok?
arc86 Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 jestem zaa, bardzo chętnie podszkole się u kogoś z większym doświadczeniem , dzisiaj atakowalem zamek w olsztynie i sokole góry, także kwestia wymiany tel. i jeździmy
flyman Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 ja to tam jakiegos duzego doswiadczenia nie mam bo od niedawna smigam na goralu, a tak sie sklada ze ja tez dzisiaj zamek i sokole atakowalem, tylko z wieksza ekipa, o ktorej byles?
arc86 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Jeździłem miedzy 12.30 - 15.30, koło 15 jak wracałem do domu od strony Kusiąt to jechało 2 rowerzystów na MTB, kiwłem cześć i pojechałem dalej. Mnie łatwo rozpoznać, bo cały na czarno jestem ubrany, a na zamku koło 13 był jeszcze jeden rowerzysta, może to Ty hehe albo ktoś od was z ekipy, nie gadałem, bo akurat podjazd atakował, na zielono bodajże ubrany i chyba z rowerkiem na "full suspension" ale się zdziwiłem, na MTB jeżdżę od stycznia i pierwszy raz widziałem żeby ktoś jeździł jeszcze oprócz mnie po zamku. Jeśli chodzi o sokole góry to widzę, że ktoś tam wyczynowo jeździ, bo jest tam czerwony szlak wytyczony, dość trudny technicznie, ale nikogo jeszcze na nim nie spotkałem. Także ja mieszkam w samym Olsztynie, okolice znam jako tako, więc dajcie tylko wcześniej znać i jeździmy
flyman Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 bylismay ekipa 6 osobawa w tym jedna dziewczyna i wszyscy na fulach, trenowalismy techniczne zjazdy, pozniej sokole i tez raczej ekwilibrystyka rowerowa bedziemy sie wybierac to dam znac, ale tak srednio raz w tygodniu atak na zamek i sokole
cockoseq Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Jak chcesz coś pojeździć to ja planuję się jutro wybrać na terenową traskę po Olsztynie i okolicach, konkretnie Towarne, zamek, Lipówki, Biakło i Sokole. Zobaczysz sobie kilka ścieżek, skoro mówisz, że nie widziałeś nikogo w tych rejonach na rowerze
cockoseq Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Zajęcia kończę koło 13-14 więc myślę, że na jakąś 15 bym się wyrobił, kwestia tego czy zbiorę się na całość rowerem czy autem przyjadę do Olsztyna
arc86 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 może być trochę ciężko, zeszły tydzień miałem luźny ale dzisiaj ruszyla mi nowa budowa i mogę mieć klopot z tą godziną podam Ci na PW mój numer, daj mi jutro znać o której planujesz być, a ja Ci powiem czy się wyrobię, ale postaram się być , umówimy się chyba na rynku w Olsztynie będzie najpewniej
metone Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Witam może i ja się podepne pod jakiś wyjazd. Z Olsztyna nie jestem ale z centrum czestochowy. Z kimś bardziej pro chętnie bym gdzieś ruszył jako amator
cockoseq Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Częstochowskie wypady rowerowe na facebooku albo polub sklep bikepark24.pl tam jest info o wypadach bardziej terenowych
metone Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Bikepark polubiony z racji zakupow. Ale te wypady rowerowe zobacze. Podziękował
cockoseq Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Ja praktycznie tylko z bikepark się zabieram
metone Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Chciałem się Rafała pytać o jakieś wyjazdy ale to raczej nie moja liga przynajmniej tak mi się wydaje
cockoseq Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Przyjedź to sprawdzisz a nawet jeśli nie to nie od razu Rzym zbudowano, raz, drugi, trzeci i juz może być Twoja liga
metone Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Spróbować warto tym bardziej ze pogoda idealna w takim razie do zobaczenia
arc86 Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 "metone" powiem Ci że miałem przyjemność trochę popedałować wczoraj z "cockoseq" i muszę stwierdzić że to jest ekstraliga, dla mnie to zawodowcy a nie widziałem ich na szlakach bo oni jeżdżą w miejscach gdzie większość ludzi ma problemy z wejściem na nogach. Ogólnie bardzo pozytywnie, bardzo pouczający wypad, jak tylko chłopaki nie będą mieć nic przeciwko takiemu balastowi jak ja, to chętnie zrobię jeszcze jakiś wypad, a Ty metone jak będziesz w okolicach Olsztyna to daj po prostu znać
metone Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Arc86 tyle co wrocilem z ich wyprawy i powiem ci ze owszem ostro ale zaiscie
arc86 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 hehe dokładnie miałem takie same odczucia a fajnie że są tacy ludzie z taką pasją do tego sportu
flyman Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 widze ze bikepark24 jednoczy, tez zaczynam z ta ekipa od zera i jest fun, no i oczywiscie mnoga ilosc siniakow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.