Skocz do zawartości

[Serwis] Dobry serwis rowerowy w Zabrzu - remont/przegląd kompleksowy

Haradesh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam rowerzystów :)

Szukam serwisu w Zabrzu, w którym dobrze, w rozsądnej kwocie będę mógł zrobić pełny przegląd swojego styranego roweru. Musze powymieniać linki, pancerze, ogarnąć stery bo mam luzy, suport i wyregulować wszystko.

Niestety nie mam kluczy, żeby samemu to zrobić, a i z wiedzą krucho. Może ktoś polecić serwis? A może jakaś dobra duszyczka z wiedzą, chęcią i dobrocią dla bliźnich? :)

Napisano

Słyszałem dobre opinie o firmie Madaj. Sam nie oddawałem bo większość robię sam ale robię czasem jakieś zakupy a znajomy serwisuje tam rower i jest zadowolony.

Napisano

Pracuje  w rowerowym a Piekarach Śl, po godzinach dorabiam sobie serwisując rowery, dziś akurat jadę na Gliwice więc mógłbym nawet wpaść po twój rower do Zabrza. Jeżeli byłbyś zainteresowany to wyślij mi zdjęcie twojego roweru na PW i ci napiszę ile by cie to kosztowało.

Napisano

Moloch poszło PW.

Co do Madaja to jestem lekko uprzedzony, kiedyś oddałem im koło do centrowania, które po odebraniu i założeniu strzeliło z głośnym trzaskiem po 500 m, a z koła wyszła piekna ósemka. Pan stwierdził, że to szprychy słabe i moja wina, ale nigdy przedtem po centrowaniu mi koło nie strzelało. Szprychy pękały przy samej koronce piasty, ale nawet tego nie zauważałem, a tu głośny trach i rower lata na boki.

Teraz mam nowe koło, ale jakieś tam uprzedzenie zostało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...