Maniek91 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam. Szukam stosunkowo dobrej opony w niskiej cenie do roweru trekingowego. Opona będzie z przodu ponieważ wcześniejszą zajechałem. Z tyłu mam schwalbe land cruiser a do przodu szukam czegoś tańszego ewentualnie zakupie te Land Cruisery, które mają przejechane okolo 2,5 tys km i bieżnik jest cały, ale boki mnie niepokoją, ale to swoją drogą. Co poradzicie ? Znalazłem te 2 opony w miare przystepnej cenie i która wybrac ? Ktoś miał do czynienia z tymi oponami ? Podobno Rubeny są bardzo wytrzymałe, ale jak jest w praktyce ?
marcinek1992 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Z tymi dwoma nie miałem nic wspólnego ale zobacz jeszcze na kenda khan przejechałem trochę km na niej. Jest tania i można wziąć ją z wkładką antyprzebiciową.
Maniek91 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Napisano 6 Sierpnia 2014 Patrze właśnie i ciężko dostac do mojego rozmiaru 28x 1,75 praktycznie są niedostępne... ale szukam dalej i będe mial je na oku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.