czmiel85 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 cześćw najbliższy weekend chciałbym zrobić trasę o mniej więcej takiej długości, daltego też prośba o jakieś ciekawe sugestie(nie interesują mnie szlaki wokół skrzycznego, pasma czantorii, rownicy, salmopolu, klimczoka... - te rejony mam już oklepane)Typ trasy dowolny (tj. asafalt, teren, mix) byle bez nadmiernego pchania roweru przez nieprzejezdne fragmenty.Preferuje długie, wymagające podjazdy i szybkie zjazdy - trasa musi być pętlą, trzeba jakoś wrócić do auta pozdrawiamRafał
Martynna Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 A może trochę dalej byś się wybrał - na Żar? Ale pewnie byłeś?
czmiel85 Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Cześć Byłem ale samochodem. Co dokładnie proponujesz?
beskid Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 A choćby zaparkować gdzieś w Międzybrodziu i wyskoczyć przez Łodygowice, Wilkowice na Magurkę Wilkowicką. Potem Przegibek, Gaiki i czerwony na Hrobaczą Łąkę. Tu z kolei szosą w dół i wspinaczka na górny zbiornik Żaru. Dystans w sam raz. Obok jest Żywiecki i masa możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.