bebok_mg Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 PnD ja też często i gęsto, ale ostatnio Tori Amos- inny swiat, spróbuj, uzależnia
Wesoly Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Up the IRONS i w droge :twisted: przy utworku "the Trooper" nic mnie nie zatrzyma :021:
PnD Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 bebok_mg No prosze, prosze... Gdzieś mam jej ostatnią płytę, tylko nie słucham jej w trakcie jazdy (ale przynajmniej spróbuje). Z tych lżejszych to Schillera, czasami tracków z Silent Hill'a (trzeciej części gry), trochę jazzu też się znajdzie pozdrawiam
kazior Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 jesli o mnie chodzi to: The Kovenant - Animatronic (caly album spoko) pare kawałków Le Tigre, Iron Maiden, Beck, ELO, OMD, Misfits..etc.. ogolnie rock, punkrock i takie tam
bendus Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Ostatnio na rowerku nic, bo mi odtwarzacz padł :/ Zanim doszło do tej tragedii, to był głównie Thursday (wszystkie albumy, ale raczej musiałem się pilnować, żeby nie śpiewać na głos:)) Jak jest z góry/szybko, to szukam czegoś z kopem - w ostatnich miesiącach króluje niepodzielnie Parkway Drive (dowolny utwór, ale z naciskiem na "Anasasis (Xenophontis)" i "Romance is dead"). Wszystko to jednak podlega zmianom. Zależy od nastroju... niedawną wycieczkę po Górach Świętokrzyskich odbyłem np. prawie całą przy izraelskim Astral Projection, czyli GOA/psytrance. ... A tak poza tym to zapraszam wszystkich umyzykalnionych do nieoficjalnej grupy ForumRowerowe na last.fm ---> więcej tutaj
romek91 Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 kawałki guano apes (lord of the board, i open your eyes) dobre są . a pozatym cos ostrzejszego. i motywująćego. mnie np motywuje soundtrack z kubusia puchatka:P
bartekgib Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Ja na razie nie mogę słuchać, muzy, bo mi się moje "wyjściowe" słuchawki popsiuły .... A druga wersja moich słuchawek jest taka : http://www.allegro.pl/item126656622_sennhe...rty_hd_415.html - niezbyt wygodne w jeżdzie. Muszę kupić EP-630. Pozdrawiam !
piotrkv Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Jeździłem kiedyś z mp3 ale jak nie usłyszałem samochodu , który śmignął koło mnie , to juz je odstawiłem . Ale jak jest straszna potrzeba to wszystkiego po troszku system uf down , troszeńkę metaliki Lech janerka rower XDXDXD. Lubię tez jak jadę słuchać pieśni z nfs underground 1
_igi Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 NFSU1 świetna muza i gierka ogólnie A na rower Cannibal Corbs
Witcher Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Najlepiej mi się jeździ przy szybkim rocku, core. Najbardziej motywuje mnie do jazdy kawałem SOAD i Wu-tang Clan. Shame of a Nigga A jak śmigam po mieście to słucham radia. Dokładniej Antyradia 106,4 Śląski, 94 Mazowsze. Najlepsze jest rano jak jadę do pracy bo w tedy jest Antylista z Figurskim i Wojewódzkim Antyradio ROX Można też słuchać przez neta!
wiki_ng Napisano 23 Września 2006 Napisano 23 Września 2006 Punish yourself - 'Gimme Cocaine' , fajnie daje kopa i rytm pedałowania :twisted: . normalnie sie leeeci
Rysiek Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Ja smigam przy Metallice , S.O.A.D , Kornie . Childrenach to dopiero daje kopa
mlody600v Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 mało ludzi tego słucha w gimnazjum właściwie to byłem odszczepieńcem , bo reszta słuchał ful wypas HiP-HoP a ich poziom inteligencji odnosił się do słowa PokLiKaSh No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahaha Rap wymiata !!!!
myszon7 Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Stary dobry hard rock:Rush,Budgie,Led Zeppelin,Sabbath znowości A Perfect Circle albo Tool`sów.
kordzio Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahahaRap wymiata !!!! To chyba nie jest forum dla ludzi o twoim poziomi inteligencji- zapraszamy na dh-zone...
agau Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5). Miłego dnia!
wojtasin Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5). Miłego dnia! POdobnie - czuję dyskomfort jeżdżąc ze słuchawkami w uszach, nie słyszę wszystkiego, co powinienem, to raz, a dwa - pojawiają się problemy z pracą błędnika, dlatego napiszę czego chciałbym posłuchać: Soulfly, Tiamat (płyta Clouds), Rob/White Zombie, Sugabaes
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 To chyba nie jest forum dla ludzi o twoim poziomi inteligencji- zapraszamy na dh-zone... O k....a o mój iloraz inteligencji się nie martw, zdaj do gimnazjum to pogadamy ) nie nie załamują mnie heheeh
cookiesrulez Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę.
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę. No kolejny małolat mysli, że ..... hehe ty akurat jesteś kimś kto mi będzie mówił o mojej inteligencji, zjadam cię na śniadanko , nie takich leszczy...
Wax Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio. "młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku. 22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio. "młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku. 22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna O porządniś się zanlazł.
cookiesrulez Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Chyba za dużo nasłuchałeś się czarnych rytmów. Może i zjadasz na śniadanko małolatów, nie wnikam w Twoje preferencje. Chyba mnie trochę poniosło. W każdym razie spoko, mlody, pozbawiasz kompleksów takich małolatów jak ja. :lol::lol::lol:
Wax Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 widze zazdrosć w Twoich postach. Heh argumentów to Ty nie masz. Ja ostatnio zarzucam jeszce troche Eddy Granta kozackie kawałki: -Can't Get Enough -It's All In You -Killer On The Rampage -Do You Wanna Feel My Love -I Love You, Yes I Love You polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.