afghan Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Serdecznie witam, Mierzę sobie 198 cm wzrostu i 110 kg, chcę kupić rower. Myślę o jakimś crossowym bo wynika ,że wygodniej się jeździ. Wiadomo ,że zakup roweru można porównać do zakupu samochodu lecz nie jestem na tym poziomie. Chodzi mi o koła 28 bezawaryjność, jakiś dobry sprzęt interesują mnie marki Giant i Kellys chyba że będzie coś innego w atrakcyjnej cenie. Z tego co się orientowałem w Kellysie to dla mnie rama 23` była by idealna. Liczę na Waszą pomoc w wyborze, pozdrawiam serdecznie Budżet do 3000 zł ale może być mniej Rower ma służyć do jazdy po twardym jak i po jakiś leśnych drogach nieutwardzonych ps. co utrzyma takiego ogra jak jak? Jest taki materiał żeby się nie powyginał?
AdamF Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Napisz jaki masz budżet... Dobra, budżet dodałeś A teraz napisz jeszcze gdzie i jak tym rowerem chcesz jeździć - po twardym czy po piachu, po równym czy w terenie, sportowo czy rekreacyjnie
Wojtek97 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 ps. co utrzyma takiego ogra jak jak? Jest taki materiał żeby się nie powyginał? Mam 196cm i 98kg i na codzień do szkoły jeżdżę zwykłym małym (19") marketowym rowerem. Rama wytrzymała 7 lat i trochę km, tylko tylne koło się jajowate zrobiło i niedawno zmieniałem. A na wycieczki jeżdżę normalnym MTB z aluminium i też nigdy problemów nie miałem.
afghan Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Jak myślicie może być ten model Rower crossowy GIANT Roam 0 DISC
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.