Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co pamiętam, musisz zerwać dzienny dystans każdego dnia.

Z tego co pamiętam, to trzeba dzienny dystans resetowac każdego dnia lub ustawiać jako osobne okrążenia

Napisano

Panowie a czy w instrukcji nie ma błędu w tabeli podajacej wartości do wpisania do licznika dotyczące wielkości kół? Dla koła 29" o szerokości 2.25 wartość ustawiana jest 2288 a dla rozmiaru mniejszego 2.10 wartość ustawiona jest na 2295. Czy to jest błąd?

Napisano

Teoretycznie, zdecydowanie. W praktyce nie sugeruj się tabelkami. Jeden model opony w rozmiarze 29x2.1 może mieć większy obwód niż inny w rozmiarze 29x2.25. Zmierz swoją, będziesz miał najbardziej zbliżone do rzeczywistości wartości.

Napisano

No tak wychodzi z opisu, dostajesz kompletny zestaw . Zeby byc 100% pewnym, napisz do sklepu, jesli kupujesz przez internet masz 14 dni na zwrot, jesli co ci nie pasuje.

Napisano

Witam,

mam pytanie, czy zamawiając licznik ze stronki solid-sport.pl

http://www.solid-sport.pl/licznik-rowerowy-sigma-rox-60-sts-cad-p-166.html

zestaw zawiera również uchwyt na kierownice , pasek na rękę , magnesy , kupon rabatowy ?

Cena jest dość atrakcyjna w porównaniu do konkurencji.

Pozdrawiam

Ja u nich kupowałem i dostałem wszystko. A obsługa jest taka jak na zachodzie frontem do klienta. Polecam ich w 100%
Napisano

Tak tez zrobiłem, dostałem informacje że to kompletny zestaw.

Pozdrawiam

Dzięki Sprarrovv za informacje.

Napisano

wie kktoś może czy da się wyeksportować dane z licznika do endomondo, wiem że było już to poruszane i podana strona velo hero ale nie wiem jak to zrobic moze komuś się to udało

• 3 tygodnie później...
Napisano

Orientuje się ktoś czy można w pl kupić jakąś folie ochronna na ten licznik?

Nie wiem czy w ogóle są produkowane takie rzeczy ale najlepiej chyba kupic taka na telefon i dociąć sobie na wymiar.

Napisano

Orientuje się ktoś czy można w pl kupić jakąś folie ochronna na ten licznik?

Też próbowałem znalezć taką folie po tym jak mi upadł licznik na asfalt i porysowała mi się szybka, szybkę wymienił mi gość z serwisu od komurek a folię musiał dopasowywać i docinać ale zrobił jak oryginał. aha szybkę musiałem kombinować na własną rękę.

Napisano

posprawdzałem wszystkie (licznik, czujnik prędkości, kadencji i HR) baterie i są ok (conajmniej 3 V) a licznik wyświetla mi "pusta pasek" - czasami podczas jazdy, czasami jak podchodzę do nie używanego roweru

czy macie jakieś pomysły?

Napisano

posprawdzałem wszystkie (licznik, czujnik prędkości, kadencji i HR) baterie i są ok (conajmniej 3 V) a licznik wyświetla mi "pusta pasek" - czasami podczas jazdy, czasami jak podchodzę do nie używanego roweru

czy macie jakieś pomysły?

U mnie podobnie. Bateria ma 2,9v wydawało by się ze niby nie jest tak malo ale jak zmieniłem na nowa baterie to problem zniknął

Napisano

A gdzie wykombinowales ta szybke?

W necie dałem ogłoszenia że kupię uszkodzony licznik ale z nie uszkodzoną szybką, no i się jeden zgłosił. za licznik 40zł + przesyłka na list polecony.

Napisano

Witam. Mam takie pytanko. Czy oprogramowanie sigma data center można zgrać z komputera np. na laptop? ponieważ mam na stacjonarnym  a wolał bym mieć na osobistym laptopie.

Napisano

Ale to na każdy  komputer wpisywałeś ton kod który ci przysłali czy z  komputera na komputer? bo ja tego kodu to już nie mam gdzieś mi zaginoł a ponoć był chyba do jednorazowego użytku. W sumie nie wiem jak to było dokładnie bo mi to znajomy załatwiał bo zna niemiecki tylko że teraz to nie mam z nim kontaktu.

Napisano

Swój klucz licencyjny masz zapisany na swoim koncie na serwerach Sigmy.

Przynajmniej ja tak mam.

Z tego co też pamiętam podczas pierwszej instalacji wymagane było założenie konta aby aktywować software.

www.sigma-data-center.com

Pozdrawiam

Napisano

za każdym razem jak instalowałem soft (na pierwszym, drugim, trzecim kompie czy po formacie) wpisywałem tego samego keya którego dostałem od Sigmy po zakupie softu i wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...