mnapraw Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Cześć Czy ktoś z Was ma pomysł do czego mogą służyć otwory w ramie na zdjęciu? Pod bagażnik, błotniki raczej nie, bo są tylko z lewej strony. Jeszcze coś innego? z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Michal
seraph Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Zacisk hamulca tarczowego w standardzie IS. Ale blisko osi bardzo to chyba pod tarcze 140 nawet by było.
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2014 Jak dla mnie to mocowanie do bagażnika. bądź innych akcesoriów.
szybkilopez Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Z tego co można zobaczyć dużo ram ma takie otwory, a jak z jednej strony no to bagażnik czy błotnik odpada.
Rocky98 Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Z tego co można zobaczyć dużo ram ma takie otwory, a jak z jednej strony no to bagażnik czy błotnik odpada. Jak bagażnik czy błotnik odpada to może nóżka ?
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2014 Moja stara merida też takie ma ... i to nawet po obu stronach. Na pewno nie sa pod hamulec tarczowy
Artwro Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Otwory są zupełnie do niczego,po prostu klepią takie zakończenia tylnego widła i wkładają do róznych ram.W jakiejś innej ramie będzie to mocowanie bagażnika albo innego cholerstwa.Sama końcówka widła jest dospawanym do rurek elementem,wykorzystywanym w róznych ramach.
Schwefel Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 No to niestety to nie są otwory pod tarczę. Pytałem, bo są ramy z otworami pod adapter i kupno takiego załatwiłoby sprawę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.