Gość Goral96 Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam. Chcę kupić sobie komplet - Kask, Spodenki krótkie na szelkach, Koszulka, Buty, SPD. O mnie : Jeżdżę praktycznie codziennie po kilka godzin, więc kilometrów wychodzi mi dużo w sezonie. Więc tak na 15 tysięcy kilometrów. Do jakiej sumy kupię całość ? Chodzi mi o rzeczy na ten sezon, ew mogę coś zmienić na lipiec - nowe spodenki, buty.. Powiedzcie czy Kask da się w cenie 100zł ? Spodenki i koszulka do 250zł razem ? Buty i Pedały na ten sezon, lecz mogę kupić nawet używane - moja stopa 43/44 Dzięki, pozdrawiam Góral
tobo Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Kask do 100 zł w promocjach/ofertach marketowych (nie są złe). Koszulkę i spodenki do 250 zł zestaw - jak najbardziej. Rower szosowy czy mtb? Jeśli ten drugi to pedały np 540tki (ewentualnie 520tki). Ile ważysz? Problem w tym że jeżdżąc codziennie powinieneś mieć dwa - trzy zestawy ciuchów, chyba że dogadujesz się na drugi dzień z własnym potem.
Gość Goral96 Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Więc po kolei : Rower crossowy na sztywniaku, już bardziej szosa i jazda tylko szosą. Waga to ~ 60 kg. I tak piorę codziennie, wiem, że masz rację, ale nie mam na to kasy hehe Powiedz, znaczy wyślij mi link taki komplet do 250 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.