Skocz do zawartości

[zaciski kół] Dartmoor Bolt-on Zamienię kolor stalowy na biały

djzatorze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posiadam zaciski na oba koła Dartmoor Bolt-on, w stanie idealnym, używane. Niestety, myślałem, że będą jaśniejsze niż są. W związku z tym chętnie zamienię się z kimś na białe :laugh: Niby nic, ale w 3 kolorowym rowerze (czarno-biało-szarym) odcień ciemnostalowy tych zacisków wygląda jak nie od kompletu... W porównaniu z czystym szarym aluminium zaciski są minimalnie bardziej szarozielone i ciemniejsze.

Zaciski trzymają fest i są lekkie - 66 g razem. Zdjęcia są w necie, poniżej kiepska fota jak to wygląda w rowerze:

Zacisk.jpg

Napisano

Są dostępne za 40 zł, ale właśnie nie chcę kupować nowych, wolałbym stracić te parę groszy na przesyłkę i mieć te same tylko ładniejsze :) A nuż trafi się ktoś z okolic Torunia i będę mógł to załatwić za "fri"? Nie spieszy mi się z tą wymianą, wiadomo że to nie jest zbyt paląca potrzeba. Ale jak jest takie fajne forum, to czemu nie spróbować?

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...