Skocz do zawartości

[Amortyzator, korby, malowanie] Prosiłbym o pomoc w doborze amortyzatora oraz kilku innych rzeczy

NexuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siema. Może najpierw zapoznam Was z moim rowerem, wygląda on tak:

88aa276a71.jpg

Stan wizualny opłakany ale techniczny dobry. Chciałbym zmienić amortyzator na miększy i z większym skokiem. Doradzicie mi coś? Obecny ma chyba ze 40 mm skoku i ugina się pode mną po najechaniu na krawężnik  :bash: 

Budżet to jakieś 150 zł. 

I jeszcze mam problem z korbami, obydwie są shimano, ale są to dwa różne modele. Idzie dokupić tylko lewą stronę, czy trzeba kupić obie? Jeżeli tak to również prosiłbym o podesłanie linka do jakiś ciekawych. Budżet do 100 zł.

Wszystkie części oczywiście mogą, a za pewne przy takim budżecie, muszą być używane.

A i wiecie może ile kosztuje malowanie proszkowe ramy, felg, kierownicy, ew. amortyzatora? 

No i sorry, że wszystko w jednym temacie, ale nie chciało mi się zakładać pięciu innych :P Chyba, że jeżeli będę musiał to tak zrobie.

• Mod Team
Napisano

Z takim budżetem widelec sobie daruj, nic lepszego nie kupisz raczej.

Cóż że ci korba przeszkadza ? jak działa i kreci sie bez problemów nie ważne że ramiona sa inne.

Malowanie proszkowe ramy, ok 60-100zł widelca bym nie polecał tą metoda malować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...