NexuPL Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Siema. Może najpierw zapoznam Was z moim rowerem, wygląda on tak: Stan wizualny opłakany ale techniczny dobry. Chciałbym zmienić amortyzator na miększy i z większym skokiem. Doradzicie mi coś? Obecny ma chyba ze 40 mm skoku i ugina się pode mną po najechaniu na krawężnik :bash: Budżet to jakieś 150 zł. I jeszcze mam problem z korbami, obydwie są shimano, ale są to dwa różne modele. Idzie dokupić tylko lewą stronę, czy trzeba kupić obie? Jeżeli tak to również prosiłbym o podesłanie linka do jakiś ciekawych. Budżet do 100 zł. Wszystkie części oczywiście mogą, a za pewne przy takim budżecie, muszą być używane. A i wiecie może ile kosztuje malowanie proszkowe ramy, felg, kierownicy, ew. amortyzatora? No i sorry, że wszystko w jednym temacie, ale nie chciało mi się zakładać pięciu innych Chyba, że jeżeli będę musiał to tak zrobie.
Mod Team Puklus Napisano 10 Lutego 2014 Mod Team Napisano 10 Lutego 2014 Z takim budżetem widelec sobie daruj, nic lepszego nie kupisz raczej. Cóż że ci korba przeszkadza ? jak działa i kreci sie bez problemów nie ważne że ramiona sa inne. Malowanie proszkowe ramy, ok 60-100zł widelca bym nie polecał tą metoda malować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.