Gruff Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 wziąłem te z pełnymi oprawkami i jest wszystko ok
DIYaudioPawelS Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Wszystkie 3 szkła się trzymają? Jeśli tak to może przypadek tego jednego egzemplarza. najciemniejszych nie uzywalem, ale reszta trzyma sie bardzo mocno
rafalzi Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Jak ktoś chce, mogę odsprzedać niepotrzebne mi okulary (nieużywane, jeszcze nawet w pudełku), takie jak są w obecnej ofercie za 40zł (czyli 3 pary szkieł, futerał, woreczek, ściereczka do wycierania). Kupiłem w ofercie zimowej, używam innych, a te leżą bez sensu w szufladzie. Cena to 30zł + wysyłka lub ewentualne odbiór w Krakowie. Chodzi o ten model: http://fanlidla.pl/gazetka/2014.05.29.rower/16783,Okulary,sportowe , tylko kolor to antracyt mat (ja bym go nazwał grafitowym).
Szymekk Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy przetestowałem zestaw lampek oraz rękawiczki. Rzecz jasna rzeczy z obecnej oferty Lidla.Co do rękawiczek- są bardzo wygodne. Ręce nie bolą, ma się pewny chwyt. Ogólnie polecam. Tylko zastanawiam się, czy tylko mi się tak szybko 'zmechaciły'? Po jednej trasie i to w zasadzie nie takiej długiej, bowiem trasa miała nieco ponad 80km. Lampki bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Myślałem, że będzie tandeta i nie oświetli mi nawet 1m przed kołami. Ale zaskoczyła mnie ilość światła. Jadąc poboczem lampka oświetla pobocze oraz lewy i prawy pas drogi. Jadąc trochę przez las, również mega zaskoczenie. Lampka oświetla na szerokość całą drogę. Lampki mogę śmiało polecić. Jedyne, co mi nie pasuje, to to, iż w tylnej lampce nie ma trybu migającego. Baterie dodawane do zestawu wytrzymały 7 godzin ciągłego świecenia (w przypadku przedniej lampki w słabszym trybie).
BTG Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 a czy ktoś czyścił już łańcuch maszynką? Czyściłem, ale ten płyn dodawany w zestawie to jakaś lipa. Później wziąłem na warsztat Ludwik+woda i poszło znacznie lepiej. Łańcuch wyczyszczony, może nie na połysk, ale syf wypłukał się. A jak sprawdza się olejek do łańcucha dodawany do zestawu?
Angie Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Ludwik jest najlepszy <3 a jak samo użytkowanie? mocno chlapie?
BTG Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 trochę się tego wylewa po lewej stronie jak kręcisz. Robisz na balkonie to lepiej położyć jakąś szmatę na długości całego łańcucha.
Angie Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 trochę się tego wylewa po lewej stronie jak kręcisz. Robisz na balkonie to lepiej położyć jakąś szmatę na długości całego łańcucha. a no to robienie tego w sypialni całkiem odpada ;-)
kerad Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 W Krakowie nigdzie nadal nie ma stojaków, czy może gdzieś dorzucili? Wysłane przy użyciu Tapatalka
pietia79 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 W wawie na Grochowskiej nadal są kaski. Reszta pewnie też, ale widziałem z daleka, bo byłem tylko oddać koszulkę i spodenki.
Szymekk Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 @Up: Wczoraj w Tychach na ul. Kopernika były 2, dzisiejszego stanu nie znam.
vitesse Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 kupilem rekawiczki, cos mi rece zdretwialy po przejazdzce byly jeszcze buty w wiekszosci pomaranczowe
crux Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 kupilem rekawiczki, cos mi rece zdretwialy po przejazdzce byly jeszcze buty w wiekszosci pomaranczowe Ten kolor już się chyba więcej nie pojawi Następnego dnia po "premierze" tych butów, odwiedziłem 3 lidle i na ok. 12 par widziałem jedynie 2 pary białych. Białe wyglądają zdecydowanie lepiej.
Fenrir Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Dzisiaj przetestowałem koszulkę - 20 km jazdy. Koszulka bardzo wygodna, kieszenie są b.przydatne i nic z nich nie wylatuje, ogromna różnica po "przesiadce" z bawełnianych koszulek, już się tak nie pocę, a przewiewność jest lepsza. Polecam
wlosiaty Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Jak tą maszynkę można porównać z myciem ręcznym (szmatka i benzynka)?
DIYaudioPawelS Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 jutro dokupie drugi zestaw lampek - uchwyt na kierownice idealnie pasuje na moja 32mm rure! (bez zadnej gumy) od dawna nie moglem kupic tak duzego uchwytu! przerobie sobie a reszte komus oddam bylem dzisiaj w tesco z 10-letnim siostrzencem kupic mu dzwonek. patrze ze sa tanie kaski. cena na polce 38zl to wybralem mu odpowiedni i idziemy do kasy... przy kasie cena kasku wzrosla do 55zl :/ a za ta cene ten kask to juz tandeta! ale wazne zeby mlody nauczyl sie go nosic i zeby mial kask na egzamin na karte rowerowa
Shootee Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Co nie zmienia faktu że zły, czy też słaby kask może narobić więcej szkód, niż przynieść korzyści. A tych paru złotych nie warto oszczędzać, lepiej dołożyć do lepszego towaru i nie wypić piwka, niż ryzykować
1grzecho Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 A propos jeszcze spodenek z Lidla. Po wczorajszej przejażdżce pełnej zawodu dziś oddałem spodenki potrzebującym a sam pojechałem do Decathlonu kupić coś fajniejszego. Co prawda wydałem na nowe portki dwa razy więcej niż na lidlowe ale jakość wykonania, materiał i wkładka są co najmniej o dwie, trzy klasy lepsze. Koszulkę lidlową sobie zostawiłem o pod nią dobrałem porcięta możesz napisać które spodnki zakupiłeś z decathlonu?
Piehursson Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 ten model http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8297839.html
MikeSkywalker Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 W tej cenie można mieć świetne Rogelli Lugo, wątpię żeby te miały taką grubą nieubijającą się szybko wkładkę
Grosser Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Jaka jest wartość tych butów z decathlonu? Czy drugie są kompatybilne z SPD? http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-id_8199403.html http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-id_8283630.html
jacool Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Przeczytałem wczoraj parę ostatnich postów tego wątku i nie wytrzymałem narastającego ciśnienia. Udawszy się wieczorem do jedynego Lidla w moim mieście nabyłem drogą kupna stojak serwisowy, Udało mi się rzutem na taśmę wyszarpnąć przedostatnią sztukę Nie ukrywam, że o tej desperackiej decyzji zadecydowały pochlebne opinie forumowiczów Myślę, że nie będę żałował, w tygodniu będzie okazja przetestować.
yotomeczek Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Ten kolor już się chyba więcej nie pojawi Następnego dnia po "premierze" tych butów, odwiedziłem 3 lidle i na ok. 12 par widziałem jedynie 2 pary białych. Białe wyglądają zdecydowanie lepiej. Ja widziałem tylko pomarańczowe... i zastanawiam się czy mimo wszystko nie wziąć. W cenie 99PLN to chyba nie mają żadnej konkurencji...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.