Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj 19km w czasie 0:52:47 co daje średnią 21.6km/h. VMax 41.6km/h.

Trochę miasta, troszkę w terenie. Ogólnie mokro, ale ciepło. Cały czas ponad 6 kresek.

Napisano

Ja dzisiaj 28 kmz czasem 1h 18 minut ze średnią 21,6km/h no i prędkość maksymalna 45,2 km/h
No i czyszczenie machiny dokręcanie części i regulacja po jeździe :D

Napisano

Dzisiaj 43 km. Nie wiem co zrobić bym mógł jeżdzić z endomodo?? Wytłumaczylibyście mi co zrobić bym mógł używać tej aplikacji. Wgrać aplikacje na tel. włączyć gps i co dalej ?

Napisano

Pogoda świetna to jeżdze prawie codziennie :) wczoraj okolo 75km po tajnych górkach i widoki były kapitalne! Ja zimy nie chce, mimo ze napalilem się juz na biegowki :D

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wczoraj jazda nocą i testowanie zimowych spodni i oświetlenia Mactronic Noise 300 + Walle na tył

Dystans: 28 km

Czas: 1.01 godz

Łącznie w górę: 112m

Max wzniesienie: 392m

Dziś montaż RST M7 i hamulców Avid'a

Jutro jazda próbna :)

Napisano

- Naprawa lampy przedniej MacTronic Scream

- centrowanie tylnego koła (drobna poprawka)

- zamówienie w sklepie hampli avid sd5, już się nie mogę doczekać :-)

Napisano

43 km po Krakowie, znów doceniam to że żyję. Kierowcy niektórzy znają swoje powinności.

Tak czy owak dobry trening z załatwieniem sprawy w piękny wiosenny dzień to jest coś.

Napisano

Dzisiaj 43 km. Nie wiem co zrobić bym mógł jeżdzić z endomodo?? Wytłumaczylibyście mi co zrobić bym mógł używać tej aplikacji. Wgrać aplikacje na tel. włączyć gps i co dalej ?

Instalujesz na telefonie, włączasz GPS potem program. Czekasz aż wyszuka satelity. Pojawi się "OK". Klikasz start i jazda. Potem stop i trening się zapisuje. Przy połączeniu z netem, wysyła inf na serwer wraz z trasą i parametrami, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...