adziqq Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Witam. Mój problem polega na tym, że przy pedałowaniu słychac w pewnym momencie charakterystyczne pstryknięcie lub takie podwójne pstrykniecie. Problem na pewno nie leży w sztycy siodła bo i kiedy pedałuję na stojąco to też tak się dzieje. Mylślę również, że nie dotyczy to zębatek czy łańcucha, ponieważ pstryka ciągle w tym momenie kiedy prawy pedał jest w górze i gdy go "naciskam" nastepuje to pstryknięcie. Dawałem inny pedał i nic nie pomagało. Dodam, że rower ma jakies 2 tyg i ma przejechane 300km. Rower to Kross level a3 2013.
gawdam Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Witam. Mój problem polega na tym, że przy pedałowaniu słychac w pewnym momencie charakterystyczne pstryknięcie lub takie podwójne pstrykniecie. Problem na pewno nie leży w sztycy siodła bo i kiedy pedałuję na stojąco to też tak się dzieje. Mylślę również, że nie dotyczy to zębatek czy łańcucha, ponieważ pstryka ciągle w tym momenie kiedy prawy pedał jest w górze i gdy go "naciskam" nastepuje to pstryknięcie. Dawałem inny pedał i nic nie pomagało. Dodam, że rower ma jakies 2 tyg i ma przejechane 300km. Rower to Kross level a3 2013. wyglada na to ze suport pozdrawiam
Centek Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Ja obstawiam ze dźwięki dochodzą od wkładu suportu. Może słabo dokręcony.Zanim zdemontujesz korby należy upewnić się czy to nie one wydają dźwięk.Spróbuj dokręcić ich śruby bardziej a jak, to nic nie pomoże dobierz się do suportu.PS: rozmiar czcionki dla niedowidzących?
JeruTheDamaja Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Odkręć pedały i nasmaruj gwinty. Dokręć i pstrykanie z głowy
adziqq Napisano 19 Września 2013 Autor Napisano 19 Września 2013 dokręciłem, ale jak się okazało wina nie leży w pedałach. Mianowicie, gdy unoszę prawą nogę zahaczam udem o jądro, to z koleji powoduje nagłe wydobycie się powietrza z mojego penisa. Strumień powietrza wywołuje porusznie się mojego napleta, co jest rzeczywistą przyczyną pstryknięcia. Nie wiem czy to normalne, ale wolę udać sie z tą sprawą do lekarza.dzięki za pomoc i pozdrawiam !
JeruTheDamaja Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Tutaj ginekolog lub psychiatra... Raczej to drugie
Gość Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Tutaj ginekolog lub psychiatra... Raczej to drugie +1
BikerLight Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Strumień powietrza wywołuje porusznie się mojego napleta, co jest rzeczywistą przyczyną pstryknięcia Zawsze więc możesz przeprowadzić zabieg obrzezania, który ten problem definitywnie rozwiąże. Co doradzam w tym przypadku
ElDiablo Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Eeeee tam...niech się zaczie w polszy....leczyć! Jak mu przyjdzie potańcować z ZUS i NFZ...samo mu przejdzie
Mod Team safian Napisano 21 Września 2013 Mod Team Napisano 21 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.