Skocz do zawartości

[do 1500zł] rower trekkingowy, wycieczkowy dla kobiety

ladybug

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Interesuje mnie zakup roweru trekkingowego do 1500 zł. W temacie jestem zielona, a interesuje mnie rower na dłuższe i krótsze wycieczki, a także do poruszania się po mieście. Mam 50 kg, ok 170 cm wzrostu. Proszę o wszelkie info i pomoc.

Napisano

Dzięki wielkie za odp. Mam jeszcze pytanie odnośnie marki Winora. Jak się prezentuje na tle sprzętu zaproponowanego przez Ciebie i czy można w ogóle znaleźć coś w podobnej cenie?

Napisano

Ale zwroc uwage ze ten rowerke podany przez ciebie, ma biegi w tylnej piescie, z przodu brak przerzutek, tylko jedna zebatka, to raczej rower typowo miejski. Moze byc ciezko takim rowerkiem na dlugie wyprawy, szczegolnie przy podjazdach bardziej stromych. 

Napisano

Ale zwroc uwage ze ten rowerke podany przez ciebie, ma biegi w tylnej piescie, z przodu brak przerzutek, tylko jedna zebatka, to raczej rower typowo miejski. Moze byc ciezko takim rowerkiem na dlugie wyprawy, szczegolnie przy podjazdach bardziej stromych. 

Damką (7 biegów) przejechałam niedawno 400 km (spontaniczny trip nad morze) i dałam radę;p ale to tylko nawiasem mówiąc. Masz rację. W takim razie masz jeszcze jakieś propozycje?

Napisano

W tej kwocie moj limit propozycji sie wyczerpal. Te rowery trzy ktore ci podalem, poprostu posiadaja najlepszy stosunek cena-osprzet . Nie cytuj calych moich postow jesli to nie potzrebne, bo to niezgodne z regulaminem !

Napisano

Dobra, dzięki w takim razie! Z Twoich propozycji na razie przypadł mi do gustu lazaro. A co do cytowania, jestem nowa i jeszcze nie rozgryzłam forum, także..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...