Pietrzek92 Napisano 19 Lipca 2025 Napisano 19 Lipca 2025 Cześć, jestem całkowicie zielony w temacie rowerów. Poszukuje dwóch rowerów do jazdy sporadycznej, głównie wycieczki po drogach rowerowych, czasami po drogach leśnych. - Rama 17" dla żony - Rama 21" dla mnie Na oku mam Indiana X-Road 5.0 lub Unibike Vision. Oczywiście liczę na Wasze opinie i propozycje. Cytuj
StrayRider Napisano 23 Lipca 2025 Napisano 23 Lipca 2025 Oba rowery dadzą sobie rade na drogach rowerowych i drogach polnych/leśnych. Unibike Vision -zapewni wygodniejszą pozycje - bardziej dostojną; -napęd 3x - jeśli ktoś chce taki napęd i wie jak go wykorzystać może to być dodatkowy aut, ale praktyka dowodzi ,ze napędy takie były przeważnie i tak używane na jednym blacie z przodu w zależności jak komu podpasowało ustawienie jazdy bardziej "mięknę" lub "twarde" w codziennym użytkowaniu Indiana X-Road 5.0 -powinien być bardziej "zwinny", jeśli ktoś jest sprawny na co dzień, aktywny fizycznie/sportowo powinien się na takim rowerze dobrze odnaleźć; -napęd 2x - to dobre rozwiązanie do codziennej jazdy; -ogólnie rower dobrze skonfigurowany; Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi