Hardcore90 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Kupilem w sobote siodelko Selle Italia X0 Flow. Dostalem mozliwosc wymiany jesli siodlo nie bedzie nosic sladow uzytkowania. Myslalem ze bedzie duzo lepsze niz dotychczasowe Selle Royal Mach (starsza wersja). Przy Mach'u dyskomfort dawal sie we znaki przy 30/40 kilometrach - po prostu odechciewalo sie jechac, chcoc jestem w stanie zrobic dwa razy tyle.. Niestety przy italii xo flow juz przy ~15km musialem sie poprawiac na siodelku.. Jak myslicie ?Wiekszy otwor, brak otworu - wiekszy dół ?Nie wiem co dalej wziasc po uwage. Niestety sklep w ktorym kupuje nie posiada wersji testowych. Ale ma dosc bogaty wybor siodel. Waga tutaj chyba nie ma znaczenia ale waze ~94kg. Jazda - lekkie MTB. Moze selle smp ?
Roback Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Kupilem w sobote siodelko Selle Italia X0 Flow. Dostalem mozliwosc wymiany jesli siodlo nie bedzie nosic sladow uzytkowania. Myslalem ze bedzie duzo lepsze niz dotychczasowe Selle Royal Mach (starsza wersja). Przy Mach'u dyskomfort dawal sie we znaki przy 30/40 kilometrach - po prostu odechciewalo sie jechac, chcoc jestem w stanie zrobic dwa razy tyle.. Niestety przy italii xo flow juz przy ~15km musialem sie poprawiac na siodelku.. Jak myslicie ? Wiekszy otwor, brak otworu - wiekszy dół ? Nie wiem co dalej wziasc po uwage. Niestety sklep w ktorym kupuje nie posiada wersji testowych. Ale ma dosc bogaty wybor siodel. Waga tutaj chyba nie ma znaczenia ale waze ~94kg. Jazda - lekkie MTB. Moze selle smp ? testowałem różne siodła ale najlepsze to Q-BIK FLOW selle italia, tanie, lekkie i wygodne. Kupilem w sobote siodelko Selle Italia X0 Flow. Dostalem mozliwosc wymiany jesli siodlo nie bedzie nosic sladow uzytkowania. Myslalem ze bedzie duzo lepsze niz dotychczasowe Selle Royal Mach (starsza wersja). Przy Mach'u dyskomfort dawal sie we znaki przy 30/40 kilometrach - po prostu odechciewalo sie jechac, chcoc jestem w stanie zrobic dwa razy tyle.. Niestety przy italii xo flow juz przy ~15km musialem sie poprawiac na siodelku.. Jak myslicie ? Wiekszy otwor, brak otworu - wiekszy dół ? Nie wiem co dalej wziasc po uwage. Niestety sklep w ktorym kupuje nie posiada wersji testowych. Ale ma dosc bogaty wybor siodel. Waga tutaj chyba nie ma znaczenia ale waze ~94kg. Jazda - lekkie MTB. Moze selle smp ?
Hardcore90 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Zamowilem Selle SMB Hybrid. Powinienem w łikend juz je testowac . Zobaczymy czy zda egzamin.
marlotnik Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja mam selle italia Q-Bik i jest świetne, jest wygodne, i podstawa to dobrze je ustawić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.