yeibai Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Witam(wybaczcie mało opisowy temat ale nie wiedziałem co więcej można tam dopisać), Jaki rower męski byście polecili tak do powiedzmy 1400 złotych. Bedze głównie używany w celu poprawy kondycji wiec kilkanaście kilometrów asfaltowych ścieżkach rowerowych i ziemnych ścieżkach rowerowych w pobliskich parkach. Mam 180cm wzrostu i wazę 76kg. Z tego co obecnie przejrzałem ten wygląda ciekawie: http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-raleigh-storm-2.0-disc-2012.html#fragment-1
PjeseczeQ Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Kands Maestro/Lazaro Integral V/Unibike Crossfire
bartek1182 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 nie lepiej kupić lepszy osprzęt i jakieś lepsze V'ki niż tarczówki? Zaraz pewno ktoś wyjedzie z taką propozycją jak moja i da jakiś przykład roweru jeżeli możesz troszeczkę doinwestować to poleciłbym Ci KROSS A6 na v'brekach nie pamiętam który to rok 2011 chyba... dobry osprzęt i dobre v'breki
Fenthin Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Z pewnością odradziłbym Ci rower górski i zaproponował rower crossowy. Popatrz na propozycje z pierwszej odpowiedzi.
yeibai Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Kands Maestro/Lazaro Integral V/Unibike Crossfire Dzięki, "Kands Maestro" zdaje się być wystarczający do moich potrzeb, polecacie jakieś konkretne sklepy(bo poza allegro znalazłem go tylko w kilku)? nie lepiej kupić lepszy osprzęt i jakieś lepsze V'ki niż tarczówki? Dzieki za rade:)
Piehursson Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Tak jak kolega @@Fenthin, wspomniał. W twoim przypadku cross będzie lepszym rozwiązaniem niż MTB Zdecydowanie propozycje kolegi @@PjeseczeQ, są najtrafniejsze. maestro/Integral ten sam poziom, Crossfire wypada gorzej na ich tle jeśli chodzi o osprzęt. Maestro w Poznaniu nie kupisz - w stacjonarkach do dostania tylko na podkarpaciu bo tam jest produkowany, pozostaje allegro tylko i wyłącznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.