adrianello Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 We wtorki o 19 zawsze ktoś jest. Zbiórka przy pętli autobusowej i tyle. Tylko weź kask:)
aciek Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Może też uda mi się wybrać z Wami. Dwa razy już sam tam jeździłem i jest jeden minus - jeśli nie jedzie się >15 kmh, to jest masakra z gryzącymi owadami . :/
RafalB Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Cześć czy spotkania są także w sierpniu? Bardzo lubię jeździć na rowerze z tym, że jednak robię to raczej rekreacyjnie - nadam się? Mieszkam niedaleko Moraska a moi poznańscy znajomi nie podzielają specjalnie zacięcia rowerowego, samej czasem nudno jeździć. Jezeli wezmiesz ze soba jakis preparat na komary i muchy konske, to nie bedzie najmniejszego problemu, zebym poczekal na Ciebie Spotkanio-objazdy sa zawsze ale duzo zalezy od pogody, uczestnikow, wyjazdow i sytuacji okolicznosciowych. Warto zerknac na grupe na facebook'u czy jakis spraw sie nie omawia, kogos brakuje, ktos nie moze etc. https://www.facebook.com/groups/228052237322562/ Mozna tez sie zgadac na inna godzine lub dzien
Vanilla Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Jezeli wezmiesz ze soba jakis preparat na komary i muchy konske, to nie bedzie najmniejszego problemu, zebym poczekal na Ciebie Spotkanio-objazdy sa zawsze ale duzo zalezy od pogody, uczestnikow, wyjazdow i sytuacji okolicznosciowych. Warto zerknac na grupe na facebook'u czy jakis spraw sie nie omawia, kogos brakuje, ktos nie moze etc. https://www.facebook.com/groups/228052237322562/ Mozna tez sie zgadac na inna godzine lub dzien Super dzięki za informacje; antykomarowo-meszkowy spray mam na stanie na szczeście
aciek Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Jak wygląda frekwencja i poziom? Amator nadąży?
Vanilla Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 We wtorki o 19 zawsze ktoś jest. Zbiórka przy pętli autobusowej i tyle. Tylko weź kask:) Tylko nie krzyczcie na mnie, proszę: dałoby się przeżyć bez kasku? bo mój nowy przyjdzie dopiero pod koniec tygodnia (mam nadzieję). Choć jeśli bywa tam "groźnie", to oczywiście poczekam, głowa w końcu jedna jest
RafalB Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Tylko nie krzyczcie na mnie, proszę: dałoby się przeżyć bez kasku? bo mój nowy przyjdzie dopiero pod koniec tygodnia (mam nadzieję). Choć jeśli bywa tam "groźnie", to oczywiście poczekam, głowa w końcu jedna jest Jestes dorosla jak mniemam wiec Twoja glowa to Twoj problem Co do tego kto jezdzi, to my wszyscy jestesmy amatorami
farmer Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja od 3 lat jeżdżę i tylko raz poczułem że kask jest potrzebny ale często chodzi właśnie o ten jeden raz Jak mi nic nie wyskoczy i po THULECUP w Wągrowcu zreanimuje napęd to będę dziś
RafalB Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja od 3 lat jeżdżę i tylko raz poczułem że kask jest potrzebny ale często chodzi właśnie o ten jeden raz Jak mi nic nie wyskoczy i po THULECUP w Wągrowcu zreanimuje napęd to będę dziś Ja za chwile po lozyska do zawieszenia jade i tez bede reanimowal sprzet
aciek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja nic nie muszę reanimować i mam nadzieję, że nie będę musiał po dzisiejszej jeździe. Do zobaczenia o 19!
Vanilla Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Z dzisiejszego objazdu wróciłam jakby co gałąź wkręciła się w koło, potem się zgubiłam, i trochę Was szukałam, ale ostatecznie znalazłam drogę do domu ;P instynkt robi swoje. Dzięki - i może do zobaczenia jeszcze jak się nauczę podjazdów
aciek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Mnie dzisiejszy wypad kosztował przednie koło, ale trasa mi się bardzo spodobała i dopóki się nie rozwaliłem, to chyba nawet nadążałem. Dzięki za towarzystwo i prostowanie koła - dojechałem. Do zobaczenia za tydzień lub dwa z nowym kołem!
RafalB Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Mnie dzisiejszy wypad kosztował przednie koło, ale trasa mi się bardzo spodobała i dopóki się nie rozwaliłem, to chyba nawet nadążałem. Dzięki za towarzystwo i prostowanie koła - dojechałem. Do zobaczenia za tydzień lub dwa z nowym kołem! Heh i wykrakales z ta reanimacja
Volt Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja również dziękuję za dzisiejszy wypad. Również za to, że pomimo iż mam jeszcze sporo do nadrobienia w kwestii kondycji, oraz techniki nie zostałem sam na trasie i mogłem liczyć na pomoc w odnalezieniu drogi i motywacji. Bez tego pewnie w połowie bym już odpadł ;] Wrażenia ogromne, adrenalina jeszcze krąży po żyłach. Jak ostro potrenuje podjadę jeszcze raz spróbować sił. Jeszcze raz dziękuję pozdrawiam Damian
aciek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Heh i wykrakales z ta reanimacja Faktycznie. Przed następnym wypadem już nic nie mówię. Za to teraz jeszcze bardziej się zmotywowałem i czekam na kolejny wyjazd, na którym ominę to cholerne drzewo.
grucha34 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Cześć grupa... O której jutro zbiórka na sobieskiego? Punkt 19:00 ??
aciek Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Ktoś jeszcze się wybiera? jeśli nic mnie w pracy nie zatrzyma, to będę dzisiaj.
grucha34 Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Mam nadzieje, że będzie ktoś kto zna trasę, bo ja mimo kilku przejazdów nie byłem w stanie jej zapamiętać
Marcint96 Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja mam nadzieje że w ogóle. ktoś będzie mimo takiej pogody
aciek Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Pogoda trochę psuje plany, ale może nie będzie tak źle.
Topa Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Cześć Grupa rowerowa Poznań Jest okazja na świetny trening i jednocześnie możliwość pościągania się Chętnych zapraszam do tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/145085-wy%C5%9Bcig-tor-pozna%C5%84-2208/ Pozdro
grucha34 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Cześć. Czy jutro melduje się ktoś na pętli? Generalnie start o 19 oznacza końcówkę o zmroku. Może by tak przesunać start trochę wcześniej?
farmer Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 No właśnie jak tam zapatrywania na dziś? Ktoś będzie? i o której?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.