Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy jak przetestujesz jak się "noszą" zdasz mi jakąś opinię? Będę wdzięczny za PW bo też szukam czegoś na mrozy:)

Do mnie dzisiaj przyjdzie Magicshine MJ-872. Ostatnio jeżdżę tylko po zmroku i do tego po bezdrożach więc światło się przyda.

Zeszłej zimy przy -15 ciepło mi było w tych

http://allegro.pl/rekawice-mechanix-wear-m-pact-2-covert-xl-i3629966330.html

Jedna para wytrzymała mi 3 lata, głównie używałem jest w Airsofcie i przy odśnieżaniu podwórka, lub drobnych pracach.

Jestem z nich tak zadowolony, że w tym roku nabyłem kolejną parę.

Tak! Na rowerze spisują się rewelacyjnie, świetnie się trzymają.

Napisano

Olej do smarowania łańcucha w takim trupie do zimowego jeżdżenia.

Nie kupiłem, a dostałem więc jest to Mobil 1 5W-30 - nie wybrzydzam...

Napisano

@@mant3z, dzięki bardzo. Będę je miał na uwadze. Wyglądają faktycznie na bardzo ciepłe:) 

Nie wiem jaki styl jazdy preferujesz ale jak ciśniesz sporo po lesie to masz zapewnioną ochronę bo zewnątrzna warstwa rękawiczki jest gumowana jak widać na palcach a ponad palcami masz wszyte jakieś panele piankowe.

Na uliczne przejażdżki to bardziej lans z posiadania mechanixów :P

Napisano
Będę wdzięczny za PW bo też szukam czegoś na mrozy:)

Inni też szukają więc może nie PW tylko jakaś porządna recka we właściwym dziale?

A kupiłem ostatnio platformy Redline. ..... wie co to ale zobaczymy w praniu jak się sprawują.

Napisano

ogólnie to kupiłem sobobie widelczyk szosowy do JUPITERA na zimke, ale mi przełajówa nie weszła dobrze bo na stojaka to trze, sprzedam go jak ktoś chce aluminiowy dobry, PRIV

Napisano

A ja kupiłem sobie opaskę odblaskową białą na przód :) bo za brak odblasku z przodu (białego - nie żółtego czy jakiegoś tam - musi być biały) mandat gliny wlepiają... 

Napisano

Kupiłem sztyce Suntour NCX, z braku czasu jeszcze nie testowałem jak to pracuje.

(...)Koszyki na akumulatorki 18650 x 5szt (...)

Możesz podlinkować jak to wygląda?
Napisano

opony Rocket Ron EVO, bo są w promocji

multitool bo starego gdzieś zapodziałem :/ 

Poza tym już wcześniej:

hamulce Magura MTS do zastępczego roweru na teraz i już na przyszłość do HT

pancerze do linek przerzutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...