Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 trochę drogowo nie sadzicie ze gościu przesadził z ceną a może on ma racie chce poznać wasze zdanie na ten temat tablica.pl/oferta/rower-gorski-arcus-forester-ID2BhIL.html
Shootee Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 10 złotych Albo po cenie złomu, ten rower nie wygląda na to jakby stał 3 lata w garażu(Jaki syf tam musi być) Ten sprzęt wygląda jak po jakiejś powodzi Jakby komuś nawaliło do piwnicy 10 metrów mułu a po roku dokopałby się do tego "sprzęta". Edyta: A najlepiej pójsć do dobrego sklepu i za tą kasę kupić dobre winko i z dziewczyną zjeść kolację. Bądź druga opcja jeśli dziewczyny nie ma to kupić dobre piwko i też spędzić wieczór z TV
Piszaman Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Rower warty jak dla mnie 4 tanie piwa. Przy okazji można się troszkę pośmiać . Nadaje się na nasz prześmiewczy temat nt. "okazji" na aukcjach
beneck1 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zdecydowanie przesadzona. 300 zł nie wiem czybym dał. Rok temu dałem w sezonie (środek maja) 455 zł za: Giant ricon se rama alu tył deore napęd 3x8 w dobrym stanie (klamromanetki typu rapidfire plus) przód amortyzator. Nie sądzę, aby ceny aż tak podskoczyły w górę.
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 no napisałam do gościa powiedział mi ze : jak się nie podoba to nie musi pan go brać cena jest dobra bo widzę ile nowe rowery kosztują a za grosze go nie oddam wole żeby dalej stał może jak znajdę czas to go zrobię a jak nie to nad łóżkiem powieszę kłaniam się jak można porównywać rower nowy do złomu to ja za swojego starego Rometa Canona zrobionego i wyremontowanego musiała bym wziąć z 1000 zł przynajmniej
Piszaman Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 To możesz go wyśmiać i podesłać mu linka do tego tematu.
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 jasne ze mu wyśle już zrobiłam to ale co jak co gościu jest przedsiębiorczy i jak zachwala to coś do ja bym tego rowerem nie nazwała sama wyciągam rowery ze złomu i je robię taka pasja dziwna
artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 hahahaha ja bym komuś dopłacił żeby ten rower wziął Jakiś totalny (nie powiem kto) takie coś może sprzedawać ... Eh, ludzie wszystko zrobią żeby zarobić
LUTY123 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Za 10zł może bym go wziął bo chyba jakieś w miare chwyty ma. Tak to na złom a ogólenie to jak by mu się go nawet opukać do zdjęć niechciało pewnie się nieopłacało na niego wody tracić Wolał bym już ten:http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower-ID2BsD5.html
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 ten to nawet fajny jest i widać ze ktoś dbał o rower a nie takie coś napisał mi w wiadomość ze jestem ślepa i nie umiem docenić pięknego roweru
jokulus25 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 nie no bajeranckie siodełko ma , a na poważnie temat bez sensu
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 a dla czego bez sensu toć ten rower to okazja życia jest
Darek14 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Faktycznie temat bez sensu i dziwne jest, że ktokolwiek mógł być zainteresowany takim złomem.
LUTY123 Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 A ja tam miałem rowerek dawno dawno temu taki na komunie dostałem i miałem go na złom już zawozić, bo tak już nic nie chciało działać przerzutki nie działały, amor kamień, a jednak upchnąłem na allegro za 120zł. Przyjechał koleś wsiadł przejechał pół metra i mówi biorę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.