Gestmax Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Witam, chciałbym zakupić do swojego starego roweru firmy Ritchey(góral) nowe, wąskie opony. Nie wiem tyko czy to jest dobry pomysł i żebyście mi doradzili jakie będą najlepsze(ale żeby były tani ;p ), wprawdzie jest dużo ofert ale ja sie nie znam tak dobrze na rowerach. z góry dziękuję.
MichaelD Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Witam, chciałbym zakupić do swojego starego roweru firmy Ritchey(góral) nowe, wąskie opony. Nie wiem tyko czy to jest dobry pomysł i żebyście mi doradzili jakie będą najlepsze(ale żeby były tani ;p ), wprawdzie jest dużo ofert ale ja sie nie znam tak dobrze na rowerach. z góry dziękuję. Maxxis Xenith 1.5 lub Detonator - Hybrid Continetal SportContact Schwalbe Kojak Panaracer Ribmo PT, Pasela TG, Pasela Kenda Kwick Roller Sport lub Kwest najtansze z nich to Maxxis Xenith 1.5 do kupienia za 39 PLN http://www.bikestacja.pl/pl/opona-maxxis-szosowa-xenith-1-5-26x1-50-drut-5530.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.