Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na razie nie narzekam. Ładna pogoda wrzesień wolny trza jeździć. :)

Ale od października mój sezon będzie się powoli kończył.....Bede musiał robić duże traski w weekendy ;) bo od pon do pt bede bez bika

Napisano

dzis po górach troche z Zadymem:

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Bystra - Meszna - Buczkowice - Godziszka - Lipowa - Twardorzeczka - Przybędza - Węgierska Górka - Cisiec - Milówka - Rajcza Dolna - Rajcza - Rycerka Dolna - Rycerka Górna - Wielka Racza (1236m.n.p.m) - Mala Racza (1176 m.n.p.m) - przełęcz pod Orłem - Orzeł (1119 m.n.p.m) - przełęcz Śrubita - Wielka Czerwenkowa (1131 m.n.p.m) - Bugaj (1140 m.n.p.m) - Jaworzyna (1173 m.n.p.m) - Kikula (1119 m.n.p.m) - przełęcz pod Bania - Bania (Przegibek) (1124 m.n.p.m) - Majów Gron (1135 m.n.p.m) - Majcherowa (1105 m.n.p.m) - Bacowka PTTK na Rycerzowej (1120 m.n.p.m) - Soblówka - Ujsoły - Rajcza - Rajcza Dolna - Milówka - Cisiec - Węgierska Górka - Przybędza - Wieprz - Żywiec - Lipowa - Godziszka - Buczkowice - Meszna - Bystra - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DSTL 191.70km.

TM: 10:03:41.

AVG: 19.0km/h.

MAX: 65.0km/h.

Napisano

wczoraj i dzisiaj hałcnów i nazat

wczoraj 19 km dzisiaj 17 km

roznica wynika z różnych dróg :D

zarówno wczoraj jak i dzisiaj jechalem mimo ze niepowinienem bo jestem chory :D

jutro sie chyba kuruje

Napisano

dziś a właściwie to juz wczoraj bo w sobote troche sie przejechałem na wieczór i cały czas gdzie tylko skręciłem było pod wiatr :angry:

Jankowice - Pszczyna - Poręba - Łąka - Goczałkowice (zapora) - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 33.08km.

TM 1:21:00.

AVG: 24.5km/h.

MAX: 41.1km/h.

Napisano

Wczorajsza trasa:

Ruszyłem trochę w nieznane i się pogubiłem :030: ale było fajnie i trochę "górzyście"

Pińczów-Skrzypiów-Młodzawy Duże-Kozubów-Zagorzyce-Zagaje Dębiańskie-Marianów-Orkanów-Polichno-Góry Pińczowskie-Michałów-Skrzypiów-Pińczów

Dane z licznika:

• Trip Dist - 54.40 km
  • Trip Time - 2:12:43
  • AVG Speed - 24.59 km/h
  • Max. speed - 56.88 km/h

Najgorszy jak wracałaem był w MordeWind :rolleyes:

Napisano

Piękne średnie macie, podziwiam, ja dzisiaj przejechałam 82km. ze średnią 21,4. Czas 3:51 min. Jechałam z grupką szosowców, z początku starałam się utrzymać "ich" tempo, ale potem niestety co ich doganiałam, to mi odjeżdżali, im dłużej jechałam tym bardziej średnia spadała... Pozdrawiam ;)

Napisano

Dzisiaj strzeliłem bardzo ładną traskę po Kaszubach, dystans 108 km, czas (z postojami) 5h, samej jazdy 4:31:26. Nie za wiele jadłem po drodze i teraz wszystko mi się trochę, powiedzmy, odbija :035:

Napisano

dzis pojechałem tam gdzie jeszcze nigdy nie byłem, czyli do Wodzisławia Śląskiego, tam miałem srednia 29.1km/h, a potem no cóż, całe 47km pod cholernie mocny wiatr w morde, w sumie to jeździłem po tym Wodzisławiu bez celu i uznałem ze juz nigdy nie jade w tamte strony, kilka ostrych górek po drodze było, jedna nachylenie 8% to myslałem ze sie troche rozkulam a tu przy 40km/h musiałem hamowac bo mi rower w dziwne wibracje zaczął wpadać, drogi gorsze niz u mnie w lesie, po tak nierównych to chyba jeszcze nie jechałem, niema to jak jeździc po sprawdzonych trasach :D

Jankowice - Pszczyna - Radostowice - Suszec - Rudziczka - Żory - Świerklany Górne - Świerklany Dolne - Marklowice - Wodzisław Śląski - Marklowice - Świerklany Dolne - Świerklany Górne - Żory - Rudziczka - Suszec - Radostowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 98.33km.

TM: 3:54:26.

avg: 25.1km/h.

MAX: 51.6km/h.

Napisano

We wtorek 19.IX przejechałem się z pracy do domu, możliwie najkrótszą drogą (możliwie tzn. omijając co ruchliwsze drogi a jak się za dużo nie nadkładało to w teren):

DST: 64 km Skierniewice - Lipce R. - Brzeziny - Łódź Młynek

AVS: 21.2 km/h

Napisano

dzis:

Jankowice - Bodzów - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Bielany - Nowa Wieś - Kęty - Bulowice - Andrychów - Inwałd - Chocznia - Wadowice - Świnna - Tarnawa Dolna - Zembrzyce - Sucha Beskidzka - tor pdh - Zembrzyce - Tarnawa Dolna - Świnna - Wadowice - Chocznia - Inwałd - Andrychów - Bulowice - Kęty - Nowa Wieś - Bielany - Jawiszowice - Brzeszcze - Góra - Miedźna - Bodzów - Jankowice.

DST: 160.10km.

TM: 7:41:00.

AVG: 20.8km/h.

MAX: 56.8km/h.

Napisano

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Wapienica - Międzyrzecze - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 66.00km.

TM: 2:47:46.

AVG: 23.6km/h.

MAX: 65.0km/h.

od Goczałkowice do Bielska tak wiało ze ledwo 25km/h sie dało jechac, ale na szczęście jechał jakis chyba zepsuty tir i sie podpiąłem pod niego, i tak smigałem ok.35km/h, troche posmigałem po terenie, poogladałem motocykle i trzęsący sie z zimnajechał jak szalony byle szybciej do domu :D

Napisano

Hecznarowice> Kęty> Czaniec> Porąbka> Międzybrodzie Bialskie> Przegibek> Magurka>R ogacz> Bielsko> Janowice >Pisarzowice> Hecznarowice. Fajna trasa, pogoda była super, zjazd z magurki przez rogacz do bb emocjonujący. W sumie 53 km, wczoraj 54 więc udany weekend:)

Napisano

Witam.

Trasa w sobote z Jeleniej Góry do Sobieszowa potem zamek Chojnik (chyba 600 npm) trasa na zamek w jednym momencie sztywna i trudna bo duzo kamieni (i turystów z Niemiec rocznik 1930 hehe) wjechałem i zjechałem nastepnie szosa do Podgórzyna i do JG spokojna jazda . Wyszło ok 35 km wiem ze mało ale nie byłem sam ... dzis uderzam na Odrodzenie to chyba powyzej 1100 Pozdro ze stolicy Karkonoszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...