Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzisiaj przed 19 wybrałem sie w trase, ale i tak było cholernie ciepło i pod wiatr dość często:

Jankowice - Międzyrzecze - Wola - Gilowice - Góra - Brzeszcze - Bestwina - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 53.09km.

TM: 1:50:54.

AVG: 28.7km/h.

MAX: 52.6km/h.

Napisano

Ja dziś już zaliczyłem małą traske :D (wróciłem pół godziny temu).

Budziwój>Przylasek>Straszydle>Sołonka>Maternówka>Babica>Lubenia>Przylasek>Budziwój

DST: 34km

TM: 1h 57min

AVS: 17.4km/h

MXS: 57km/h

Na oko jakieś 40% teren 60% asfalt.

PS. Fajnie się rano jeździ :D.

Napisano

ja mam oponki CST 1,95" ważące po ok. 1000g, a średnie na poziomie 27-28kmh idzie spokojnie zrobić :D

a dzisiaj kawałek się przejechałem po okolicznych miejscowosciach, i z daleka zobaczyłem hałde i ścieżki rowerowe prowadzące na dół, więc pomyslałem ze sobie zjade, więc sie wyczołgałem na góre i stanąłem na krawędzi tych ścieżek się chyba pierwszy raz przestraszyłem zjazdu, takiej stromizny jeszcze nie widziałem, a efekt poprawiało jeziorko które było jakieś 20metrów od konca zjazdu, więc przeanalizowałem sytuacje i uznałem ze to byłaby pewna śmierć, a jeśli nie śmierc to napewo kapiel w jeziorku, musze kiedys zobaczyc jak tak chłopaki smigaja po tych górkach, ale kilka zjazdów było mniej stromych i nastepnym razem je zalicze ;)

Jankowice - Bodzów - Frydek - Gilowice - Góra - Miedźna - Rudawki - Rudołtowice (hołda) - Ćwiklice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 35.80km.

TM: 1:46:30.

AVG: 20.1km/h.

MAX: 37.5km/h.

Napisano

wczoraj 21 km avs 11km/h Vmax 18 km/h

wycieczka z moim synem( 6 lat) na jego nowym authorku energy , uczyłem go stawać na pedałach , plynnie zmieniac przełożenia było super

dzisiaj 27 km jak zwykle przed pracą avs26 km/h v max za autobusem 54 km/h

Napisano

Ja w samo poludnie

dst: 40km

avs: 27.5

i to na slikach! 100% szosy :025: . Jak dojechalem do domu myslalem ze sie załamie. nie wem czy mailem ciagle pod wiatr czy co.. ale na terenowych oponkach ta trasa mam zdecydowanie wieksze srednie pokroju 30km/h.. O_o

Potwierdza sie znowu ze nie umie jeździc na szosowych oponach :P

Napisano

dst: 88,89km

avs:30,51

czas:2:56:05

trasa w 100% szosa, ale na góralu i oponkach 2,1 :P jakoś tak dobrze się kulają :P trasa to : Suszec( moja wiocha) Zabłocie - Chybie - Iłownica - Skoczów - Dębowiec - Ochaby (te trzy ostatnie szczególnie polecam świetne widoczki, podjazdy i zjady niezły klimat :) ) a potem już "wisłostradą" do Żor i z Żor do mojej wiochy, ogólnie bardzo przyjemna trasa,

Napisano

Witam

Pierwszy wpis w temacie - chociaz jazda ostatnio w zasadzie codzienna:

DST: 28 km

AVS: 26,5

Udziwniona petla Wilanów-Konstancin-Wilanów: 2/3 szosa, 1/6 szutry, 1/6 ścieżka na wale przeciwpowodziowym.

Opony - 2,1 Maxis HardDrive (to w odpowiedzi na pytanie o slicki i takie tam) - koniguracja roweru dokładnie taka jak na kazdym innym wyjeżdzie ;) (fotki w stopce)

Pozdrawiam

Napisano

Pobudka o 6 i poranna traska :).

Budziwój>Przylasek>Hermanowa>Węglówki>Przylasek>Buudziwój

DST: 23km

Jakieś 70% teren.

Strasznie ciężko mi sie dziś jechało. Ale musze powiedzieć, że dziś z rana było dość chłodno, bo ok 15*C (oczywiście porównując do ubiegłych dni).

Napisano

Rzeszów - Zaczernie - rezerwat Bór - Cicha Wola - Lipie - Rzeszów

DST : 40 km

Time: 1h55'

Przyjemnie sie dzis jechalo , szczegolnie w lesie jest chlodniej i super sie jezdzi :)

Napisano

Przez ostatnie 3 dni zrobilem sobie wycieczke z moja ukochana (dlatego tempo raczej turystyczne bo na codzień nie jeździ ona na rowerze).

DZIEŃ I

Piekary - Kalety - Piasek - Herby - Węglowice - Klepaczka

Dst: 65,12 km

Avr: 21,7

Czas: 2:59:51

DZIEŃ II

Klepaczka-Wręczyca Wielka-Częstochowa-Olsztyn-Choroń-Poczesna-Blachownia-Klepaczka

Dst: 98,76 km

Avr: 20,1

Czas: 4:54:36

DZIEŃ III

Klepaczka-Herby-Piasek-Kalety-Piekary

Dst: 63,21 km

Avr: 21,8

Czas: 2:53:41

Łącznie w 3 dni pokonaliśmy 227 km i jestem pełen podziwu dla mojej dziewczyny. Jezdzila caly czas w zwyklym getrach (bez pampersa) na niskiej jakości rowerze górskim (dobrze przynajmiej, ze nie makroszrot). Dodam, że jest drobną osóbką ważącą 45 kg. Dała radę i wogole nie narzekala :) Za to pierwsze co powiedziala po tych 3 dniach: "W ciągu ostatniego roku nie wypilam chyba tyle wody" :)

Napisano

74.74 km (14 km teren)

czas: 03:36 h

avg:20.76 km/h

V max:61 km/h

Rzeszów/Słocina-Malawa-Kraczkowa-Na Granicy-Albigowa-Tkacze-Handzlówka-Husów-Podlesie-Buczyna-Chyrów-Łachówka-Wola Rafałowska-Magdalenka-Św. Roch-Matysówka-Kielnarowa-Tyczyn-Hermanowa-Przylasek-Budziwój-Rzeszów

Napisano

dzisiaj o 18 wybrałem sie z tata pośmigac po okolicy, pojechalismy na hałde, tata nie dał rady wyjechac na samą góre, a podjazd moze 150metrów miał w wcale nie taki stromy, na górze łańcuch tacie spadł miedzy wolnobieg a szprychy i sie jakby zakleszczyły dwa ogniwa o siebie, i musieliśmy troche sie namęczyć, potem ja szybki zjazd i na dole dość długo juz czekałem na tate, i nie ma go i nie ma, wołam a on nic nie odpowiada, se mysle to glebe zaliczył czy co, podjeżdżam kawałek a on się powolutku turlał na dół :lol:

wyjechałem sobie jeszcze raz na góre i szybko zjechałem i odrazu mi sie humor poprawił, chyba zaczne tam częściej jeździć, bo sporo ostrych zjazdów tam jest, tylko troche za sucho i slisko jest

Jankowice - Pszczyna - Ćwiklice - Rudołtowice (hałda) - Ćwiklice - Bodzów - Jankowice.

DST: 21.34km.

TM: 1:22:04.

AVG: 15.6km/h.

MAX: 41.4km/h.

Napisano

dzisiaj o 18 wybrałem sie z tata pośmigac po okolicy, pojechalismy na hałde, tata nie dał rady wyjechac na samą góre, a podjazd moze 150metrów miał w wcale nie taki stromy, na górze łańcuch tacie spadł miedzy wolnobieg a szprychy i sie jakby zakleszczyły dwa ogniwa o siebie, i musieliśmy troche sie namęczyć, potem ja szybki zjazd i na dole dość długo juz czekałem na tate, i nie ma go i nie ma, wołam a on nic nie odpowiada, se mysle to glebe zaliczył czy co, podjeżdżam kawałek a on się powolutku turlał na dół :lol:

wyjechałem sobie jeszcze raz na góre i szybko zjechałem i odrazu mi sie humor poprawił, chyba zaczne tam częściej jeździć, bo sporo ostrych zjazdów tam jest, tylko troche za sucho i slisko jest

Jankowice - Pszczyna - Ćwiklice - Rudołtowice (hałda) - Ćwiklice - Bodzów - Jankowice.

DST: 21.34km.

TM: 1:22:04.

AVG: 15.6km/h.

MAX: 41.4km/h.

ralf przyjedz do Suszca na hałde, dość rozległa jest można potrenować zarówno podjazdy jak i zjazdy tylko jest jeden problem, hałdy strzeże Chuck Norris uzbrojony po zęby ale można się z nim dogadać :unsure:

Napisano

Wczoraj postanowiłem zrobić pare Km więcej ;-].

Trasa: Koprzywnica -> zwałka (miejscowa nazwa hałdy górniczej po kopalni siarki :unsure:, są tam nawet fajne podjazdy) -> Koprzywnica -> Chobrzany -> Jachimowice -> Gnieszowice -> Koprzywnica -> Chobrzany -> Jachimowice -> Koprzywnica :D

ok. 60 % w terenie (duuużo piachu) i 40 % szosa

rowerek na oponkach 1,95

dystans : 53,96 KM

AVS : 21,95 Km/h

czas: 2:27:27

Jechało się bradzo przyjemnie :D

Napisano

DST: 77,90km

AVG: 23,61kmh (wlaściwie cały czas pod wiatr)

MAX: 56,91

TM: 3h 15min 7sec

99,9% szosa

Ostrów Wlkp. -> Kalisz -> Wielowieś -> Ostrów Wlkp.

Napisano

Dzis 72km 100% szosa bo akurat mam sliki zalozone. Na trasie myslalem ze jestem juz totalnie przemeczony. Doszedlem do celu (35km z avs 27km/h). Zaczałem wracac. Jechalem 32-35km/h ciagle :] Taaki wiatr jest na pomorzu.. Chcialem podciagnac srednia do 30 ale jest w drodze powrotnej kilka dosc mocnych i długich podjazdów gdzie sie wtaczam z predkoscia 20-21km/h... :D i ostatecznie srednia 27.6km/h .. :P maloooo

Napisano

Odwiedzilem dzis rzeszowską mase krytyczna . Troche mało ludzi (ok.30) ale i tak calkiem przyjemnie sie jechalo :) POzniej z dwoja niedawno poznanymi bikerami pojechalimsy do domu , troche okręzną drogą :D Nad Wislokiem - zwieczyca - rzeszow :)

Dst : 28km

Time: 1h47'

Napisano

dzisiaj wybrałem sie na wycieczke z rodzicami, obrałem taka trase ze ok. 7km było w terenie, ale oni narzekali, co chwile cos im nie pasowało, a to nic nie wyszło boli, to nogi, wyboista trasa i wogóle, i połowe trasy musiałem mame pchac bo nie dawała rady i wlekła sie ledwo 10km/h:

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice (koło stawów, zapora) - Pszczyna - Jankowice.

DST: 26.88km.

TM: 1:49:52.

AVG: 14.6km/h.

MAX: 30.4km/h.

Napisano

A ja zrobilem dokladnie 100km wiecej nic TomekW, czyli 122km, co zarazem jest moim nowym rekordem:)

DST: 122,15km

AVG 22,09kmh

MAX 56,37

TIME 5h31min45sec

82km szosa, 40km ciezki teren.

Trasa Ostrów Wlkp. -> Krotoszyn -> jakies lasy itp -> Krotoszyn -> Ostrów Wlkp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...