Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower Porsche. Gdyby ktos sie zdecydowal to mam replike w skali 1:iles-tam z podstawka ;)

POZDRo-:ver

Napisano

full na slickach na szczycie góry. Tylko ludzie z Porsche kompletnie nie znający się na rowerach mogli coś takiego wymyślić - ilu durni do kupienia się znalazło?

Napisano

Pewnie fotki cykane u kogos na balkonie/tarasie...dokad dojechac zapewne mozna asfaltem. Swoja droga - nie uwazasz chyba, ze ten rower ma fabrycznie montowane opony? ;)

I cos dla milosnikow szosy z grubym portfelem: Colnago

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

I cos dla milosnikow szosy z grubym portfelem: Colnago

Było kilkanaście postów wcześniej :)

Rower Porsche - jeżeli opis aukcji jest zgodny z prawdą (Model Year: 1999), to projektanci z Porsche znowu wyprzedzili epokę ;)

Napisano

widzę tam pospawane ze sobą 2 podkładki i gwoździa- ciekawe jakby przy większej prędkości ten adapter się rozleciał

Napisano

Wiesz Piksel, mam za dużo spraw na głowie, żeby dochodzić, w którym miejscu MNIE złapałeś na kłamstwie.

Jest mi z tego powodu przykro, bo RZETELNOŚĆ informacji stawiam sobie zawsze na pierwszym miejscu.

Niech świadczą o tym inne pozytywne komentarze od KUPUJĄCYCH.

Tyle w temacie, bo nie byłbym sobą, gdybym się do obsmarowania mej osoby nie ustosunkował.

Peace.

Napisano

Piksel za to byłby bardzo zadowolony gdybyś pomylił się przy wpisywaniu ceny i z chęcią wykorzystałby Twój błąd. A tak musi tylko ograniczyć się do rzucenia oskarżenia bez podania jakichkolwiek dowodów.

Napisano

"śliska nawierzchnia, typowa gleba na asfalcie, pewnie przy szerszej kierownicy by nie było śladu :/ ;" - meil dotyczący owego sida i przyczyny uszczerbku na dolnych goleniach

"Ponoć go auto lekko zahaczyło, rozwalił koła no i amorem zaciągnął po asfalcie :/ Na szczęście, górne lagi się zachowały nienaruszone " - a tutaj już fragment postu z forum.

Faktycznie, gleby podczas których rozwala się koła są typowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...