Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

I to jest zniżka?

Ja w ubiegłym roku zaplatałem na niej kółko do "fryrajdu" i do tej pory działa

A cena to było 109 zł z 15% zniżki więc sprzedawca na allegro nie zaszalał

• Mod Team
Napisano

Zależy jak lekko się poci, akurat otwarta kąpiel, więc wiadome że jakieś ślady oleju mogą być, niemniej nawet jak uszczelki do wymiany to dobra okazja, bo na tej jednej, słabej fotce wygląda dobrze a i sterówka wydaje się dość długa.

• Mod Team
Napisano

no szkoda że nie ma więcej zdjęc.

Z tymi aukcjami to jest różnie. Ostatnio kupiłem damper marzoka, śliczny bez żadnej rysy, tylko troszkę się poci. Do wymiany jedna uszczelka i olej. Koszt - zalezy gdzie. U producenta jakieś 60 zł, w sklepie z uszczelnieniami max 5 zł plus olej który i tak już jest. Tu może byc analogicznie, a może to jedyne zdjęcie jest zrobione z tej strony celowo by ukryc wytarty teflon - ot, loteria panowie :)

• Mod Team
Napisano

pomysł ok ale cena zwala z nóg.

Ja robiłem to w ten sposób - za dychę czy za 15 złociszy jakaś pianka w szmateksie(musi byc powlekana), rzepy w sklepie tekstylnym, nożyczki i urocza sąsiadka z maszyną do szycia.

W ten sposób powstaje osłona tylnego widelca, dolna osłona sterów(zimą), dedykowana osłona do zjazdówki i osłona na amortyzowaną sztycę. Teraz będę wykrawał osłonę na damper i osłona górnych goleni w zimówce. Koszt z rzepami nie przekracza 20 zł, a sąsiadce wystarczy raz w tygodniu zrobic i przywieźc jakieś większe zakupy ;)

Napisano

Jakby ktoś chciał kupić foxa tego co się lekko poci to radzę uważać na sprzedającego, bo do najuczciwszych i prawdomównych to on nie należy, a już na pewno nie do solidnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...