TommyTommy Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, Czy orientujecie się jaki to model szosówki? Jeśli ktoś się z nią spotkał to czy ten sprzęt się do czegoś nadaje? czy tylko jako wieszak na ciuchy w pokoju? http://postimage.org/image/dvsfl1f2z/
tobo Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 A reebok produkuje rowery?... Trochę dziwny, rama alu (na taką wygląda) i minetki na ramie. Czyżby przemalowywany zabytek? Co do osprzętu to nie uważasz że zdjęcie o takiej szczegółowości i odległości od obiektu nie za bardzo pozwala wysnuć jakieś wnioski? Ustawienie siodła/kierownicy/manetek świadczy o braku pojęcia posiadacza o ergonomii użytkowania takiego roweru, do tego właściciel sprawia wrażenie osoby która lubi cierpieć
jokulus25 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 w tym momencie właśnie zwróciłem uwagę na siodełko i sztycę , po czym się załamałem
tobo Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Nie ma się co załamywać, bo to jest do zrobienia/przerobienia na sensowne w minutę. Żeby ocenić opłacalność zakupu przydałaby się większa ilość lepszych zdjęć lub specyfikacja oraz cena. Mnie zniechęciłyby manetki na ramie, w chwili obecnej (i od paru ładnych już lat) nawet tanie zmieniacze shimano są zintegrowane z dźwigniami hamulcowymi.
bukakewarior Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 To chyba ram Authora (4040 czy coś takiego), ale nie jestem pewny na setę.
twojastara Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jaki model? - niski (przedzial do 500pln)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.