Skocz do zawartości

[rower] Niespotykana konstrukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam przeglądałem ostatnio z nudów rowery na allegro i natknąłem się na takie dziwne coś i pomyślałem że warte pokazania pozdrawiam 2629980646-3.jpg

Napisano

Pierwsze skojarzenie to te wszystko mające rowery z tesco, pełna amortyzacja, hydraulika itd a cena 400zł ale faktycznie tu osprzęt mnie zaskoczył. Bardzo dziwna konstrukcja, pierwszy raz widzę ale mnie raczej nie przekonuje, szczególnie urodą :D

• Mod Team
Napisano

tak jak pisze Tobo - BMW i ich telelever

(nie pamiętam ale chyba audi też podchwyciło ten pomysł)

Rower zacny i retro. Z tego co pamiętam z katalogów mieli taką wersję z malowanymi zębami na ramie (może ktoś kojarzy).

A przód wg konstruktor nie zapadał się podczas hamowania

Chyba tylko bardziej kosmiczny ze stworów - może ktoś pamięta corrateca fulla (chyba w kolorze żółtym-tyle pamiętam)? Bardzo podobna konstrukcja, jakiś 1998 rok.

Napisano

Rower wystawiony jest już chyba 3 lub 4 raz i poczatkowo "kup teraz" było ponad 10 tyś. Nie sądzę by ktokolwiek to kupił. Nie za takie pieniądze i nie w takim usyfionym stanie.

Napisano

Ale o co chodzi z tym siodełkiem!!!??? :woot:

najśmieszniejsze, że to siodełko takie jest seryjnie ;)

P.S. w sumie dla mnie byłoby wygodne, bo przy szybkim wsiadaniu zahaczam spodenkami za koniec siodełka.

Napisano

Niespotykana konstrukcja to jest tu, i jakie siodełko :)

6gdu_10_08_2012.jpg

Dobrą wagę musi mieć to cudo :P Ale na pewno można powiedzieć że jest bardzo PRĘTki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...