Skocz do zawartości

[do 1600zł ( ew. 1700zł)] MTB - 185cm - 105kg -> sciezka rowerowa, las

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie wszystkich ;-)

Jaki rower polecacie dla mnie na jazdy rowerowe co kilka dni 20-25km ( na ryby i z powrotem do domu :) ). Takze od czasu do czasu lubie sie poszalec w gorki ale oczywiscie nie tak ekstramalnie :)

Zalezy mi na tym zeby byla plynna jazda + plus fajne amortyzatorki.

http://kellysbike.com/index.php?id=pl_archive_detail&product_id=24468&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=318&subcat_id=271

Taki by wystarczylby ? Czy moze jest faktycznie jakis lepszy rower do okolo 1700zł ? Chodzi o lepsze przedzespoly :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich ;-)

Adam "ne0xiasty

Napisano

Jeszcze 2 miesiące temu bym ci radził krossa levela a2, ale teraz, kiedy są przeceny to ten kellys miażdży pod względem osprzętu konkurencję wg. mnie.

Napisano

Jeszcze 2 miesiące temu bym ci radził krossa levela a2, ale teraz, kiedy są przeceny to ten kellys miażdży pod względem osprzętu konkurencję wg. mnie.

Hmm.. tylko w jakim sklepie internetowym czy gdziekolwiek taki rower mam kupic ? Bo w ogole sie nie orientuje... bo na stronie producenta - nie ma mozliwosci chyba zakupu - ale jest siec sprzedazy w Polsce... tyle ze wolaja cene 1900-2000zl :(

Moze mi ktos doradzic jak kupic ten rower po tej cenie co na stronie jest ? :)

Pozdrowienia dla rowerowych maniakow ;)

Napisano

Kellys nie ma jakichś sklepów? Czy sprzedają tylko przez pośredników?

Napisano

W porównaniu do tego kellysa poprzedniego to cienizna. Już lepiej levela a2 za 1500 złkupić, niż tego. Mi tego vipera 6.0 proponowano w zimie za 1500zł, ale wziąłem a2kę. Viper to trochę kloc, 15 kilo waży. No i xct za tyle kasy to śmiech na sali.

Tak czy siak, poluj na tego kellysa z pierwszego posta. I nie zapomnij się zapytać czy wytrzyma twoją wagę, bo 105kg to jednak już trochę jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...