Skocz do zawartości

[wyścig XC MTB kobiet na XXX letnich igrzyskach w Londynie] miejsca Polek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sądzicie o tym wyścigu? Dawidowicz - 7, Gorycka - 22. Jednak Piątek mocno przesadzał sądząc, że Pauli należy się występ w IO zamiast Dawidowicz...

Napisano

Sądzę, że bardzo fajnie wypadła kol. Spitz, której w pewnym sensie gorąco dopingowałem -- w sumie wstyd dla tych dzierlatek, które 40-letnia kobieta objeżdża jak chce.

Ale jeśli p.p. Gorycka, Dawidowicz, et consortes, będą tak dobrze trzymać formę, to są szanse na medale na IO w miastach, o których jeszcze nic nie wiemy :)

Napisano

Czy to mi się uroiło czy Kanadyjka co trzymała się przez 30 min w pierwszej trójce miała Epiocna ? Chociaż to miało chyba czerwone paski i przypominało nawet reasona, ale kto by na tym jeździł mając takich sponsorów ?

Napisano

jest jeszcze możliwość, że amor był firmy X, a na nim naklejki firmy Y. Niekiedy praktykuje się takie rzeczy, sponsor wymaga reklamy.

Napisano

Wyścig szczerze mówiąc nie porywał. No ale jak to kolarstwo - raczej nie jest pasjonujące do oglądania ;) Gdyby padało, byłoby ciekawiej na tych kamieniach, a tak to... jechały jak po sznurku ;)

Napisano

Tak się można bawić z szytkami, klockami hamulcowymi czy sztycami, ale nie z widelcami. Każdy producent zbyt mocno dba o charakterystyczne kształty swoich produktów.

Jutro ma padać... :D

• Mod Team
Napisano
2. MAGURA (Spitz)

Miałem wrażenie, że albo ma za mało powietrza w widelcu, albo skok 5 cm, cały czas jechała praktycznie ze schowanymi goleniami :D

Wyścig faktycznie nudny, ale czego spodziewać się po takiej trasie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...