kikosqe Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam! posiadam dwie ramy Kross Hexagon v6 oraz Trek 4000 ktora byscie uzywali?? prosze o pomoc
Maciej6070 Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Moim zdaniem rama Kross Hexagon v6 jast bardziej popularna niż Trek 4000 można sobie nawet zobaczyć np na Allegro wpisz Kross Hexagon v6 i ziobacz ile bedzie wyświetlen a wpisz Trek 4000 i zobaczys ma która lepsza pozdro
adii22 Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Używałbym tę, która pasuje mi bardziej, rozmiarem, geometrią, a na końcu wyglądem. @UP - jak masz dawać takie rady, wyłącz komputer, idź spać, rano wstań i idź na rower, nie udzielając więcej tak durnych odpowiedzi. Popularne nie znaczy lepsze. Po drodze po porannym rowerze proponuję zainwestować w dobry słownik.
RowerowyUlepszacz Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Kross , pomimo , że to tylko V6 będzie lepiej wyglądał (czytaj: +10pkt do Lansu )
beskid Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Moim zdaniem rama Kross Hexagon v6 jast bardziej popularna niż Trek 4000 można sobie nawet zobaczyć np na Allegro wpisz Kross Hexagon v6 i ziobacz ile bedzie wyświetlen a wpisz Trek 4000 i zobaczys ma która lepsza pozdro Po cichu liczę, że to godzina jest powodem tak idiotycznej teorii. Mam ramę MARINA więc wpisz to gdzie trzeba i zobaczysz co wyjdzie
Fenthin Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Akurat wygląd kwestia gustu. Mnie wszystkie Hexy poza białym X6 przyprawiają o wymioty. Co zaś do wyboru ramy, nie chcę się wypowiadać czemu, ale nie wziąłbym Krossa. Zdecydowanie Trek.
nevermind Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Kross , pomimo , że to tylko V6 będzie lepiej wyglądał (czytaj: +10pkt do Lansu ) To zastanawiam się ile według Twojej filozofii powinien dać punktów do lansu Trek. Pierwszy lepszy przykład: w zawodowym peletonie nie spotkałem teamu śmigającego na Krossach, a na Trekach jak najbardziej. Pozdrawiam
RowerowyUlepszacz Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 To zastanawiam się ile według Twojej filozofii powinien dać punktów do lansu Trek. Pierwszy lepszy przykład: w zawodowym peletonie nie spotkałem teamu śmigającego na Krossach, a na Trekach jak najbardziej. Pozdrawiam No tak , tylko , że szczurki z ulicy (czytaj : osiedlowa swołocz) nie jeździ w zawodowym peletonie . Są to laicy , którym kross będzie się wydawał super rowerkiem a jak wyjedzie tym trekiem , to będzie że wyjechał zabytkiem. Mam nadzieję , że zrozumiałeś o co mi chodzi. To nie jest żadna filozofia , no może oprócz tej : nie to ładne , co ładne , tylko to co się komu podoba . Oczywiście pomijam tu aspekty techniczne o których 90% lamusów osiedlowych nie ma zielonego pojęcia. Bezapelacyjnie lans na + dla hexagona (mam syna w wieku 14 lat i stwierdził , że fajniejszy A2 w macie , niż mój A6 ). Pzdr.
Trictos Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Wybierz ramę taką na której ci sie lepiej siedzi i ma odpowiednią geometrię Wygląd to rzecz drugoplanowa. Chyba że bedziesz wkolo domu czy bloku i chwalil się kolegom to weź hexagona. Pozdro
kikosqe Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 A ktora rama jest lepsza ?? chodzi o paramtery techniczne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.