Skocz do zawartości

[rower] Kross czy Trek?

kikosqe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim zdaniem rama Kross Hexagon v6 jast bardziej popularna niż Trek 4000 można sobie nawet zobaczyć np na Allegro wpisz Kross Hexagon v6 i ziobacz ile bedzie wyświetlen a wpisz Trek 4000 i zobaczys ma która lepsza :D pozdro

Napisano

Używałbym tę, która pasuje mi bardziej, rozmiarem, geometrią, a na końcu wyglądem.

@UP - jak masz dawać takie rady, wyłącz komputer, idź spać, rano wstań i idź na rower, nie udzielając więcej tak durnych odpowiedzi. Popularne nie znaczy lepsze. Po drodze po porannym rowerze proponuję zainwestować w dobry słownik.

Napisano

Moim zdaniem rama Kross Hexagon v6 jast bardziej popularna niż Trek 4000 można sobie nawet zobaczyć np na Allegro wpisz Kross Hexagon v6 i ziobacz ile bedzie wyświetlen a wpisz Trek 4000 i zobaczys ma która lepsza :D pozdro

Po cichu liczę, że to godzina jest powodem tak idiotycznej teorii. Mam ramę MARINA więc wpisz to gdzie trzeba i zobaczysz co wyjdzie :sick:

Napisano

Akurat wygląd kwestia gustu. Mnie wszystkie Hexy poza białym X6 przyprawiają o wymioty.

Co zaś do wyboru ramy, nie chcę się wypowiadać czemu, ale nie wziąłbym Krossa. Zdecydowanie Trek.

Napisano

Kross , pomimo , że to tylko V6 będzie lepiej wyglądał (czytaj: +10pkt do Lansu )

To zastanawiam się ile według Twojej filozofii powinien dać punktów do lansu Trek. Pierwszy lepszy przykład: w zawodowym peletonie nie spotkałem teamu śmigającego na Krossach, a na Trekach jak najbardziej.

Pozdrawiam

Napisano

To zastanawiam się ile według Twojej filozofii powinien dać punktów do lansu Trek. Pierwszy lepszy przykład: w zawodowym peletonie nie spotkałem teamu śmigającego na Krossach, a na Trekach jak najbardziej.

Pozdrawiam

No tak , tylko , że szczurki z ulicy (czytaj : osiedlowa swołocz) nie jeździ w zawodowym peletonie :D . Są to laicy , którym kross będzie się wydawał super rowerkiem a jak wyjedzie tym trekiem , to będzie że wyjechał zabytkiem. Mam nadzieję , że zrozumiałeś o co mi chodzi.

To nie jest żadna filozofia , no może oprócz tej : nie to ładne , co ładne , tylko to co się komu podoba .

Oczywiście pomijam tu aspekty techniczne o których 90% lamusów osiedlowych nie ma zielonego pojęcia.

Bezapelacyjnie lans na + dla hexagona (mam syna w wieku 14 lat i stwierdził , że fajniejszy A2 w macie , niż mój A6 :D ).

Pzdr.

Napisano

Wybierz ramę taką na której ci sie lepiej siedzi i ma odpowiednią geometrię ;) Wygląd to rzecz drugoplanowa. Chyba że bedziesz wkolo domu czy bloku i chwalil się kolegom to weź hexagona. Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...