Garp Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Gdzie ty widzisz tą ofertę bo znaleźć nie mogę?
Sandacz Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 A proszę :-) http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=26739&ar2= oczywiście kilka dni później i być może z drobnymi, lokalnymi zmianami w asortymencie, ale gros "fantów" rowerowych chyba będzie podobnych :-)
szych Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 gazetki w sklepach już są. oferta identyczna do tej słowackiej
Publius Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 A co piszą o tym siodełku bo jakaś regulowana twardość czy coś? Google translate ciężko sobie radzi. Może się nada do mieszczucha na kanapę.
vwothyn Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 gazetki w sklepach już są. oferta identyczna do tej słowackiej Raczej Słoweńskiej.
Sandacz Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Coś tam piszą o wentylu, więc albo to jest pompowane pompką zewnętrzną, albo ma wbudowany mechanizm do pompowania i spuszczania powietrza :-)
tomek5099 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 a w tym http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_26811.htm w jakich temperaturach mozna jezdzic?
RafalPolo Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 na polskim tez juz jest, mozna ceny zobaczyc w pln http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=k7lpME na online gazetce. szlag, przeciez juz u nich nakupowalem ostatnio pelno rzeczy i teraz znowu xD
PawelCiu Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Mam długie spodnie softshellowe z lidla (jakaś poprzednia kolekcja), z tymże moje mają softshell tylko z przodu (nie wiem jak te z tego roku), z tyłu jest zwykła lycra która baaardzo szybko się mechaci i wyciera. Poza tym spodnie wcale nie przepuszczają powietrza i od -5 do -15 są super.
bryla33 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 A możecie coś powiedzieć o tych kaskach? Warto się nimi interesować?
Mod Team mrmorty Napisano 15 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 15 Sierpnia 2012 bryla - zerknij do części pierwszej i drugiej
bryla33 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Racja, nie pomyślałem. Chyba się skuszę na ten kask bo opinie ma b. dobre, a dodatkowo będzie to mój pierwszy kask więc wydaje mi się, że wystarczy Porównując kask z gazetki i z tego postu będzie to wytwór firmy Speq/Cartoni. Wygląda ładnie. Jak jest z kolorami, można się spodziewać innych niż w gazetce? Czy ta lampka jest odpinana czy na stałe?
crx Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Też zamierzam zaopatrzyć się w kask, mam nadzieję, że trochę posłuży, cena 44zł jest bardzo niewygórowana ;D
KUBATRIX Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Też zamierzam zaopatrzyć się w kask, mam nadzieję, że trochę posłuży, cena 44zł jest bardzo niewygórowana ;D A ile ma otworów ??
kello Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja bym się zaopatrzył w spodnie długie. Ma ktoś doświadzenia z długimi spodniami z lidla? Wygodne są te szelki? Ja mam dwie pary krótkich spodenek z lidla i bardzo sobie chwalę, są najwygodniejsze z tych, co mam w domu na rower.
KUBATRIX Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 A da się reklamować ciuchy w Lidlu ?? Tzn kupię a okażą się za małe i chcę oddać. Nie robią ceregieli ? Przymierzalni nie ma więc nie ma jak zmierzyć.
Gość Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 O ile bedzie jeszcze rozmiarowka to bez problemu - wymiana i zwrot bo cos sie rozsypalo, natomiast zwrot bo mi juz nie pasi nie przerabialem.
dymcio111 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=29380 hmm kask już kupiłem w poprzednim rzucie, szkoda że znowu nie dali koszulek termo, bo może bym dokupił. Ciekaw jestem jakiej jakości będą te koszulki rowerowe z długim rękawem 34,99zł i te spodnie 49,99zł
Mod Team mrmorty Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 16 Sierpnia 2012 Dokładnie, moja po roku jest już mocno sprana i zmechacona i rozciągnięta etc etc
Maticzek Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ?
Turina Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ? Przyłączam się do pytania kolegi. Chciałbym kupić spodnie Softshellowe, bluze z długim rękawem oraz kask. Na kasku najbardziej mi zależy więc chciałbym się o nim co nieco dowiedzieć. Posiada ktoś ten kask ? Jak się sprawuje ?
bryla33 Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, ze jako pierwsze ciuchy jak najbardziej się nadają, Sam jeżdżę w koszulce z Lidla (moja pierwsza taka "obcisła") i jestem zadowolony Co do kolorów kasków. Dostałem informację od Lidla (po wcześniejszym wysłaniu pytania), że dostępne będą kaski czarne i białe. Dodam, że pytali o sklep więc nie wiem czy dokładnie te kaski będą u mnie czy w całej Polsce. Nie wiem czy mi się wydaje, ale ten biały kask z lewej na górze ma różowe paski. Wydaje mi się czy ma rzeczywiście?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.