Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.3

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co piszą o tym siodełku bo jakaś regulowana twardość czy coś? Google translate ciężko sobie radzi. Może się nada do mieszczucha na kanapę.

Napisano

Coś tam piszą o wentylu, więc albo to jest pompowane pompką zewnętrzną, albo ma wbudowany mechanizm do pompowania i spuszczania powietrza :-)

Napisano

Mam długie spodnie softshellowe z lidla (jakaś poprzednia kolekcja), z tymże moje mają softshell tylko z przodu (nie wiem jak te z tego roku), z tyłu jest zwykła lycra która baaardzo szybko się mechaci i wyciera. Poza tym spodnie wcale nie przepuszczają powietrza i od -5 do -15 są super.

Napisano

Racja, nie pomyślałem. Chyba się skuszę na ten kask bo opinie ma b. dobre, a dodatkowo będzie to mój pierwszy kask więc wydaje mi się, że wystarczy :D

Porównując kask z gazetki i z tego postu będzie to wytwór firmy Speq/Cartoni. Wygląda ładnie.

Jak jest z kolorami, można się spodziewać innych niż w gazetce? Czy ta lampka jest odpinana czy na stałe?

Napisano

Też zamierzam zaopatrzyć się w kask, mam nadzieję, że trochę posłuży, cena 44zł jest bardzo niewygórowana ;D

Napisano

Ja bym się zaopatrzył w spodnie długie. Ma ktoś doświadzenia z długimi spodniami z lidla? Wygodne są te szelki? Ja mam dwie pary krótkich spodenek z lidla i bardzo sobie chwalę, są najwygodniejsze z tych, co mam w domu na rower.

Napisano

A da się reklamować ciuchy w Lidlu ?? Tzn kupię a okażą się za małe i chcę oddać. Nie robią ceregieli ? Przymierzalni nie ma więc nie ma jak zmierzyć.

Napisano

O ile bedzie jeszcze rozmiarowka to bez problemu - wymiana i zwrot bo cos sie rozsypalo, natomiast zwrot bo mi juz nie pasi nie przerabialem.

Napisano

Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ?

Napisano

Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ?

Przyłączam się do pytania kolegi. Chciałbym kupić spodnie Softshellowe, bluze z długim rękawem oraz kask. Na kasku najbardziej mi zależy więc chciałbym się o nim co nieco dowiedzieć. Posiada ktoś ten kask ? Jak się sprawuje ?

Napisano

Wydaje mi się, ze jako pierwsze ciuchy jak najbardziej się nadają, Sam jeżdżę w koszulce z Lidla (moja pierwsza taka "obcisła") i jestem zadowolony :)

Co do kolorów kasków. Dostałem informację od Lidla (po wcześniejszym wysłaniu pytania), że dostępne będą kaski czarne i białe. Dodam, że pytali o sklep więc nie wiem czy dokładnie te kaski będą u mnie czy w całej Polsce.

73441vtf.jpg

Nie wiem czy mi się wydaje, ale ten biały kask z lewej na górze ma różowe paski. Wydaje mi się czy ma rzeczywiście? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...