Skocz do zawartości

[wyprawa] Sierpień - Warmia i Mazury, Ukraina lub Czechy

jahstina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Szukam towarzystwa na sierpniową wyprawę rowerową. Termin wyprawy - sierpień (muszę się zmieścić między 3.08 a 31.08. To daje pełne 4 tygodnie do wykorzystania. Plan podróży jeszcze nie jest ustalony, mam wiele pomysłów, ale nie chcę robić konkretniejszych planów, dopóki nie znajdę towarzystwa. Myślę o Ukrainie, Warmii i Mazurach lub też o Czechach. Lista nie jest zamknięta, jestem otwarta na sugestie.

Z kondycją nie ma problemu - jestem instruktorką spinningu. Jednak nie zależy mi na jak najszybszym przejechaniu trasy - celem jej będzie zwiedzanie, poznawanie miejscowej kultury, a także kulinariów. Spanie w namiocie, u miejscowych, w hostelach lub w ramach couchsurfingu.

Chętne osoby zapraszam do kontaktu.

Justyna

Napisano

hej, ja wybieram się w Pierwszej połowie sierpnia na wyprawę w pn-wsch Polsce, możę zahacze Litwę i Białoruś, odezwij sie na maila: grzesiek29l@gazeta.pl

Napisano

My w 3 osoby 2 lipca na mazury z Łodz jedziemy. Jeśli by się termin zmienił to tam po Mazurach możemy się zgadać. Nie chce nam się czekać do sierpnia a i część ekipy ma inne obozy itd. więc sierpień odpada. Wiek 17-18 lat

Napisano

Jeśli chcecie zabawić na mazurach, mogę do was dołączyć na kilka dni bo jestem stąd :) tak więc jeśli będziecie potrzebowali przewodnika czy coś , to proszę Justyna o PW :)

Napisano

Czesc wszystkim.

Sam chcialem zalozyc ten temat ale jakos nie moglem sie zebrac. Dobrze ze mnie ktos wyreczyl.

Terminy ok. Mazury ok. A co do szczegolow to wszystko mozna ustalic wspolnie.

Piszcie na turi2.fm@gmail.com lub gg 42653593.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...