Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
6 godzin temu, erzurum napisał:

pierwszy 29er na eliptycznych kołach?

4 godziny temu, Eazy napisał:

To wyższy stopień wtajemniczenia po owalnych zębatkach ;)

Tylko muszą być ustawione przeciwnie, wtedy ich ruchy się równoważą i jedzie się, jak na normalnych kołach z normalną zębatka. :teehee::teehee:

Swoją drogą ja nadal nie mam żadnego roweru...kolejny sklep leci w kulki i już 4. raz przekładają termin dostawy Scotta. :(

Edytowane przez TheJW
Napisano
14 minut temu, TheJW napisał:

Swoją drogą ja nadal nie mam żadnego roweru...kolejny sklep leci w kulki i już 4. raz przekładają termin dostawy Scotta. :(

na którego czekasz? :)

• 3 tygodnie później...
Napisano
W dniu 13.12.2018 o 20:41, TheJW napisał:

Przyznaj się, opony specjalnie do zdjęć czyściłeś i ustawiałeś koła, żeby napisy były tak samo!

Oczywiście, to jest podstawa! :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano
1 godzinę temu, skwarek2 napisał:

Jest i on NS Eccenric Lite 1 2019, pierwszy w Polsce. Objechałem czerwony szlak Ustka-Rowy i jest to idealny rower na flowtrial'e i pewnie nawet małą jazdę grawitacyją.

Jeden z moich ulubionych szlaków :)

Napisano
5 godzin temu, woojj napisał:

.....ładny , ale najlepiej wygląda wersja na Tange ;-))) 

Na 2019 cały czarny, nic szczególnego, poza tym za dużo skoku jak na moje jeżdżenie, cena detal to cena dobrego nowego fulla dla mnie (znam miejsca ;) ) 

Poza tym waga i przy większym łomocie stal/alu/wungiel wali po rękach tak samo w HT (TwardoZadach). 

Napisano
26 minut temu, skwarek2 napisał:

za dużo skoku jak na moje jeżdżenie, cena detal to cena dobrego nowego fulla dla mnie

Skoro 140mm to za dużo skoku na Twoje jeżdżenie, to fulla tym bardzie nie potrzebujesz, ergo - ten argument jest inwalidą! 

Waga ramy jest mało istotna - znowu przegrywasz ;) 

Od walenia po rękach to jest amor, stalowa rama jest od walenia po tyłku - tutaj cromo wygrywa - Ty znowu przegrywasz :D 

No i stal wygląda miljon razy lepiej, także sorry Skwarek, ale nie łykamy tego! ;) 

A żeby nie robić offtopu, to macie puffina w wersji winter-camo

Puffin_zima.JPG

• +1 pomógł 5