Skocz do zawartości

[Lidl kolekcja rowerowa] od 13.03.2006

muzycom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skusiłem się na kurtkę (tą za 59zł) i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wygląd i funkcjonalność na niezłym poziomie. Zobaczymy tylko jak będzie po pierwszym praniu.

Napisano

W mym pobliskim Lidlu bylem wczoraj (ostrza do maszynki się skończyły. A tam są niedrogie i nawet niezłe - 16PLN za 20sztuk - spokojnie z 8 miesięcy golenia :P ) ale skrzynki z rowerowymi przebrane do cna - ze dwie kurtki i trzy pompki zostały. B)

Ale nie płaczę, bo chciałem tylko zobaczyć tę z manometrem... choć wielbiciel AC/DC (dla niemuzycznych: fallout) mnie jak na razie zniechęcił.

PS. W TESCO na rowerowym pojawiły się takie plastikowe pompeczki za 4,99. Kupiłem, sprawdzilem, na razie działa ^_^

Napisano

Mam pytanie czy ktoś jest może szczęsliwym posiadaczem pompki dwuotworowej z manometrem ? :) Jeśli tak to odkryliście może już jak przestawić żeby wiało z mniejszego otworu? :D

Napisano

Ja jestem właścicielką tej cudownej pompki - i jak na razie udało mi się dopiero odkryć, jak sprawić, żeby to ustrojstwo w ogóle raczyło pompować którymkolwiek otworem <_< ... Faktycznie, sceptycy mieli rację - nie nadaje się ten badziew do niczego; a już na pewno nie na wycieczki, podczas których szkoda tracić czas (w sprzyjających warunkach dobrych kilkadziesiąt minut) na mozolne przekonywanie pompki do współpracy z wentylem :rolleyes:

Pozdrówko na złom :)

PS. Jeszcze jedno: manometr nie działa.

Napisano

U mnie raczej działą;p Tzn rusza sie jak zatkam ten jedyny otwór;p Chce jeszcze dodać że absurdem jest to że tą samą dziurką zasysa i wypuszcza powietrze^^

Napisano
odkryliście może już jak przestawić żeby wiało z mniejszego otworu?

No to mnie doprowadziło do ataku śmiechu :)

A teraz muzyczka... LIDL - JEST - TANI :banana: :banana: :banana:

• Mod Team
Napisano

Ja mam pompkę stacjonarną z Lidla. Też z manometrem. Napompowanie tą pompką roweru wymaga zręczności małpy i takiej energii, że ustami bym szybciej nadmuchał. Podsumowują - tego typu sprzętu nie kupuje się w Lidlu, Biedronce, Netto, Kauflandzie, u fryzjera, w warzywniaku czy innych miejscach tego pokroju, tylko w sklepie typowo rowerowym. I jednak lepiej od razu dołożyć niż wyrzucić pieniądze w błoto - mówię to ja, który wyrzuciłem 25zł na nic nie warty wyrób pompkopodobny.

Napisano

Zgadzam się - doszłam do analogicznego wniosku :D . Tyle, że ja wyrzuciłam w błoto "jedyne" 19,99 zł :) .

Mam nadzieję, że ubrania z Lidla sprawują się jednak lepiej - trochę pozytywnych opinii krążyło o nich po forum, dlatego właśnie zdecydowaliśmy się z Rycerzem w ogóle tam wybrać.

Pozdrówko zmieszane z błotem :)

Napisano

Ja dzisiaj jakimś cudem zmieniłem otwór który dmucha :P A co do siły to naprawde trza sie wysilić :D Ten manometr jakiś podejrzany :D Chyba za mało pokazuje... na razie niestety bede musiał se z tą pompką w terenie radzić bo stara na emeryturę do kosza odeszła po 5 latach... A na razie kasy na nową nie mam :D

Napisano

Ja całe szczęście na pompkę straciłem tylko 5 zł (w Realu) :) Oczywiście nic nią nie da sie napompować...:/ Ale dla tych 5 zł nawet jej nie oddawałem, szkoda buty zdzierać:)

Napisano

O ile gadżetów Lidlowych nie testowałam, to w tamtym roku (październik?) kupiłam koszulkę z długim rękawem i kurtkę, używane były często (bo ciepło już nie było, a jeździć sie chciało) i jestem z nich całkiem zadowolona :P

Może koszulka ekstra cieniutka i delikatna jak bibuła (czyli jak te za 200 zł) nie jest, ale sprawdza się :P

teraz dorobiłam się spodenek z tego sklepu, po pierwszej jeździe nic się nie zepsuło, nic nie urwało, nic nie rozerwało, tylko te guziki co te pampersowane spodenki trzymają to tak jakoś dziwnie wyglądają... ale wirowanie w pralce przeżyły (dodam tylko, że męskie sobie kupiłam :P).

Napisano

Ja też się na promocję Lidlową załapałem. Kupiłem sobie koszulkę w rozmiarze XL. Szkoda, że L-ek już nie było. Ale będzie na takie przydomowe wypady.

Natomiast mojej małżowince kupiłem cały komplet. Krótkie spodenki z wkładką, koszulkę i kurtkę. Dziś kurtka była testowana ale nie powiem czy się sprawdza bo Aśka ubrała się jak na Syberię :P

Zakupiłem też 'bajer" w postaci torebki na kierownice. Takiej na chłodne napoje. Fajna sprawa na małe rodzinne wypady z dzieckiem.

Napisano

Żałowałem, że się nie załapałem na żadną promocję, bo chciałbym chociaż pooglądać co ciekawego Lidl miał w ofercie. Jak widzę, nie mam czego żałować. To co mnie ewentualnie mogło zainteresować (pompka, jakieś narzędzia, no może w ostateczności ubrania) są w 90% do bani, tak jak wskazuje piosenka w reklamie owego sklepu (Lidl do bani). Wychodzi na to, że jest to takie samo badziewie jak makro w hipermarketach (może poza ubraniami, które są tutaj chwalone).

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

zrobiłem ten zestaw w poprzedniej edycji

koszulka bee -układ ściągaczy i obcisłości nie dopasował jej do ciała i przeciągi między koszulka a skórą latały

spodnie fajne więc jutro po drugą parę planuję sie udać

również zadowolony jestem z zestawu naprawczego w torbie podsiodłowej

Napisano

Chyba też kupię tą długą koszulkę z Lidla. W końcu 3 dychy to nie majątek, a będzie się w co ubrać na temperatury poniżej 15. Czyli jutro czeka mnie przebijanie się przez środek miasta, super ;)

Napisano

A ja chyba okulary, jak będą fajne to wezmę. Jeśli koszulki z długim rękawem mają taki sam krój jak i z krótkim co były na wiosne to odradzam, minimalne dopasowanie do ciała. Długie spodnie kupiłem na wiosnę, całkiem spoko, wezmę kolejne jutro chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...