krakonos Napisano 14 Lipca Napisano 14 Lipca (edytowane) Macałem ostatnio w Decathlonie żółtego i jest to jak najbardziej godna polecenia konstrukcja (w wersji z GRXowymi klamkami). Szkoda że cały czas pakują tam te lipne korby FSA. Rama porządnie wykonana, wideł z wungla, wyglądał zaskakująco solidnie. Ale, jak szukasz solidnego stalowego gravela i możesz trochę dołożyć do budżetu - to brałbym Marina Nicasio 2, chyba w tej chwili jedna z ciekawszych opcji - jest pełny GRX, rama mieści szerokie kapcie (podobno 2" wchodzą z dużym zapasem), sztywne osie, flat mounty, hak UDH. I oba dostępne kolory przepiękne. Kusi mnie frameset takiego, na szczęście 😋 aktualnie nie ma nigdzie mojego rozmiaru. Jak budżetu nie naciągniesz - Esker 4.0 też fajna maszyna. Edytowane 14 Lipca przez krakonos Cytuj
trendyfendi Napisano 15 Lipca Napisano 15 Lipca @krakonos budżet jest na Marin Nicasio 2 i mocno o nim myślę. Jednakowo pojawił się Esker 4.0 na Tiagrze, ta stara wersja i jest 2 tys cebulionów tańsza i jest zagwozdka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grizzli Napisano 22 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 22 Lipca 12 Cytuj
itr Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca 38mm larger than 622 ! karamba sakre blee!!! i lakierem po płocie po płocie 🙂 o śrrednica robi różnicę ! 1 Cytuj
panSocjolog Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca Ładnie ładnie, ale szerokość jakaś mało męska 😀 Cytuj
kazafaza Napisano Czwartek o 21:09 Napisano Czwartek o 21:09 Toć grawelowa a może wręcz monsterX gumka! Cytuj
Shiryu Napisano Piątek o 08:57 Napisano Piątek o 08:57 OOO, dobrze, że się przypomnieliście! Toż ja Bryzia w końcu w naturalnym środowisku w końcu ustrzeliłem i miałem się pochwalić! 3 Cytuj
Grizzli Napisano Niedziela o 15:54 Napisano Niedziela o 15:54 W dniu 23.07.2026 o 20:07, panSocjolog napisał: Ładnie ładnie, ale szerokość jakaś mało męska 😀 Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Męski koń w stajni też jest. 3 Cytuj
Roballinho Napisano Poniedziałek o 07:40 Napisano Poniedziałek o 07:40 Nie ma ktoś w planie pozbycia się Muirwoodsa w rozmiarze M 2017-2021? Cytuj
BiriaBiria Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Kross Unplaged powstał na starych szpejach i nawet spoko działał, no ale jednak to nie dla mnie. Nawet fotek nie zrobiłem poza tym co wkleiłem wcześniej. Ale jeździł i działał jak trzeba. Także na tej samej ramię wracam do nowszych szpejow oraz do cornera bara, jednak prosta kiera już nie dla mnie. Cornera bar rulez (przynajmniej jego Ali kopia z Chin ) Edytowane 6 godzin temu przez BiriaBiria Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi