100lar3k Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia @akkwlskMyślę że pan T z Szamotuł będzie bardzo zadowolony z tego cuda. Też mnie ciekawi ten tył. Szkoda że właściciela nie ma na forum bo z chęcią dowiedziałbym się czemu akurat tak. Chyba będę musiał w wolnej chwili do niego napisać. Cytuj
akkwlsk Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Na to akurat ja Ci mogę odpowiedzieć: A czemu nie? Ale jak czujesz potrzebę to pisz, nie widzę przeszkód 1 Cytuj
100lar3k Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Ten tył jest tak nietypowy, i myślałem że jakaś głębsza myśl stoi za tym. Projekt torpeda Cytuj
panSocjolog Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Miło w końcu wrócić do tego wątku Na razie taki spy shot 2 Cytuj
Roballinho Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Naprawiłem. 🤣 Tylko napis się nie zabrał. Ale przecież wyraźnie widać, że to Ritchey. 3 1 1 Cytuj
kazafaza Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Aaaa to taki sprzęt do dałnhilu, gdzie nie ma pedałów a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..? 🤡 2 Cytuj
Shiryu Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia [qoute]a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..? [/quote] Prawie zgadłeś: najrzadziej muska drzewa Po latach biernego obserwowania wątku, wreszcie dołączam do Szacownego Grona również czynem: jestem na ostatniej prostej przed przytuleniem w garażu Breezera Inversion X Expert (znaczy: czekam wypłaty i modlę się, żeby cena nie skoczyła :P). Rozmiar 56, na 182 cm wzrostu. Powinienem coś wiedzieć przed zakupem? Cytuj
trendyfendi Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia myślałem kiedyś co prawda o Radarze w wersji z baranem, ale na moje 187-188 po przeczytaniu X postów skłaniałem się ku rozmiarowi 54 Cytuj
Jurek63 Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia Radar Cafe prosta kierownica wzrost 170 cm rozmiar 48 jest ok, Cytuj
Shiryu Napisano Wtorek o 09:34 Napisano Wtorek o 09:34 W dniu 20.04.2026 o 11:08, trendyfendi napisał: myślałem kiedyś co prawda o Radarze w wersji z baranem, ale na moje 187-188 po przeczytaniu X postów skłaniałem się ku rozmiarowi 54 Toś mnie zagiął. Producent mówi, ze 56/L jest do 183 cm, więc prędzej bym się spodziewał, że rama może być mała dla niektórych. Teraz ujeżdżam starego Kandsa, który wydaje się dłuższy i bardziej wyciągnięty... Jak doszedłeś do wniosku, że jednak M/54? Cytuj
vincek Napisano Czwartek o 13:48 Napisano Czwartek o 13:48 Komu?! Komu?! Letko zużywany Ogr... https://www.olx.pl/d/oferta/rama-surly-ogre-CID767-ID1al8Qo.html Cytuj
revolta Napisano Czwartek o 15:13 Napisano Czwartek o 15:13 (edytowane) Hym Edytowane Czwartek o 15:14 przez revolta Cytuj
kazafaza Napisano Czwartek o 15:35 Napisano Czwartek o 15:35 Super cena. Na bike24 można taniej. Bez sterów królewskiego krzysia ale i bez 27500 kilo doświadczenia… Cytuj
vincek Napisano Czwartek o 16:02 Napisano Czwartek o 16:02 1 godzinę temu, trendyfendi napisał: oj cena nieniska Może nie niska, ale za to z dużym przebiegiem @kazafaza zgadza się, daleko szukać nie trzeba nówki. Cytuj
Roballinho Napisano Czwartek o 16:48 Napisano Czwartek o 16:48 Coż, niektórym się wydaje, że Gburek, to niewiadomoco. A to przecież tylko kilka rurek + napis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi