Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@akkwlskMyślę że pan T z Szamotuł będzie bardzo zadowolony z tego cuda. Też mnie ciekawi ten tył. Szkoda że właściciela nie ma na forum bo z chęcią dowiedziałbym się czemu akurat tak. Chyba będę musiał w wolnej chwili do niego napisać. 

Napisano

Aaaa to taki sprzęt do dałnhilu, gdzie nie ma pedałów a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..?  🤡

• Haha 2
Napisano

[qoute]a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..? [/quote]
Prawie zgadłeś: najrzadziej muska drzewa :D

Po latach biernego obserwowania wątku, wreszcie dołączam do Szacownego Grona również czynem: jestem na ostatniej prostej przed przytuleniem w garażu Breezera Inversion X Expert (znaczy: czekam wypłaty i modlę się, żeby cena nie skoczyła :P). Rozmiar 56, na 182 cm wzrostu. Powinienem coś wiedzieć przed zakupem? 

Napisano
W dniu 20.04.2026 o 11:08, trendyfendi napisał:

myślałem kiedyś co prawda o Radarze w wersji z baranem, ale na moje 187-188 po przeczytaniu X postów skłaniałem się ku rozmiarowi 54

Toś mnie zagiął. Producent mówi, ze 56/L jest do 183 cm, więc prędzej bym się spodziewał, że rama może być mała dla niektórych. Teraz ujeżdżam starego Kandsa, który wydaje się dłuższy i bardziej wyciągnięty... Jak doszedłeś do wniosku, że jednak M/54?

Napisano

Super cena.  Na bike24 można taniej.  Bez sterów królewskiego krzysia ale i bez 27500 kilo doświadczenia…