100lar3k Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia @akkwlskMyślę że pan T z Szamotuł będzie bardzo zadowolony z tego cuda. Też mnie ciekawi ten tył. Szkoda że właściciela nie ma na forum bo z chęcią dowiedziałbym się czemu akurat tak. Chyba będę musiał w wolnej chwili do niego napisać. Cytuj
akkwlsk Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Na to akurat ja Ci mogę odpowiedzieć: A czemu nie? Ale jak czujesz potrzebę to pisz, nie widzę przeszkód 1 Cytuj
100lar3k Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Ten tył jest tak nietypowy, i myślałem że jakaś głębsza myśl stoi za tym. Projekt torpeda Cytuj
panSocjolog Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Miło w końcu wrócić do tego wątku Na razie taki spy shot 2 Cytuj
Roballinho Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Naprawiłem. 🤣 Tylko napis się nie zabrał. Ale przecież wyraźnie widać, że to Ritchey. 3 1 1 Cytuj
kazafaza Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Aaaa to taki sprzęt do dałnhilu, gdzie nie ma pedałów a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..? 🤡 2 Cytuj
Shiryu Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia [qoute]a wygrywa ten, co po rozpędzeniu najrzadziej muska heble..? [/quote] Prawie zgadłeś: najrzadziej muska drzewa Po latach biernego obserwowania wątku, wreszcie dołączam do Szacownego Grona również czynem: jestem na ostatniej prostej przed przytuleniem w garażu Breezera Inversion X Expert (znaczy: czekam wypłaty i modlę się, żeby cena nie skoczyła :P). Rozmiar 56, na 182 cm wzrostu. Powinienem coś wiedzieć przed zakupem? Cytuj
trendyfendi Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia myślałem kiedyś co prawda o Radarze w wersji z baranem, ale na moje 187-188 po przeczytaniu X postów skłaniałem się ku rozmiarowi 54 Cytuj
Jurek63 Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia Radar Cafe prosta kierownica wzrost 170 cm rozmiar 48 jest ok, Cytuj
Shiryu Napisano 21 Kwietnia Napisano 21 Kwietnia W dniu 20.04.2026 o 11:08, trendyfendi napisał: myślałem kiedyś co prawda o Radarze w wersji z baranem, ale na moje 187-188 po przeczytaniu X postów skłaniałem się ku rozmiarowi 54 Toś mnie zagiął. Producent mówi, ze 56/L jest do 183 cm, więc prędzej bym się spodziewał, że rama może być mała dla niektórych. Teraz ujeżdżam starego Kandsa, który wydaje się dłuższy i bardziej wyciągnięty... Jak doszedłeś do wniosku, że jednak M/54? Cytuj
vincek Napisano Czwartek o 13:48 Napisano Czwartek o 13:48 Komu?! Komu?! Letko zużywany Ogr... https://www.olx.pl/d/oferta/rama-surly-ogre-CID767-ID1al8Qo.html Cytuj
revolta Napisano Czwartek o 15:13 Napisano Czwartek o 15:13 (edytowane) Hym Edytowane Czwartek o 15:14 przez revolta Cytuj
kazafaza Napisano Czwartek o 15:35 Napisano Czwartek o 15:35 Super cena. Na bike24 można taniej. Bez sterów królewskiego krzysia ale i bez 27500 kilo doświadczenia… Cytuj
vincek Napisano Czwartek o 16:02 Napisano Czwartek o 16:02 1 godzinę temu, trendyfendi napisał: oj cena nieniska Może nie niska, ale za to z dużym przebiegiem @kazafaza zgadza się, daleko szukać nie trzeba nówki. Cytuj
Roballinho Napisano Czwartek o 16:48 Napisano Czwartek o 16:48 Coż, niektórym się wydaje, że Gburek, to niewiadomoco. A to przecież tylko kilka rurek + napis. Cytuj
BiriaBiria Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ramka już prawie gotowa do obwieszenia szpejami. CR-MO surowe, ale zabezpieczone jak zbroje Husarii w muzeach 3 Cytuj
kazafaza Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Klarowałeś od zewnątrz czy zamierzasz ją zewnętrznie zardzewić? Cytuj
BiriaBiria Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Zostaje jak jest. Zdjąłem lakier przy pomocy chemii i mechaniki. Następnie włóknina była (jednokierunkowo ręcznie i mechanicznie) a potem już Owatrol, aby zabezpieczyć przed rudą. Potem wosk swojej roboty na bazie Cosmoloid H80 i bezyny lakowej. No i polerka na koniec. Ale jeszcze jedą warstwę tego wosku położę i wtedy ubieram w szpeje 2 Cytuj
itr Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ktoś mi podrabia moją 2026 edycję Axigona 😆😀😃 to dwa spreje czarny i srebrny na raz bez czyszczenia do gołego. Rama u mnie od 17 lat. Kolor po zgaszeniu niebiesko czarnego bardzo mnie urzekł, ta rama ma w sobie tyle stali ile zakładany do niej lata temu stalowy widelec Zion, możliwe, że jeden z pierwszych stalowych widelców 29 jaki pojawił się w Polsce... Bo wtedy w zasadzie tylko Marzoki w Gary Fiszach były. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi