ogrodnik Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 jak mam mieć drukarke, co do której będe dokładał więcej za eksploatacje niż do obecnej to może pendrive?
bts Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 A może po prostu ją sprzedasz - chociaż za stówe? I kupisz sobie 2 pendrivy
Schwefel Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 To najlepiej usiądź i się popłacz, że ci chcą coś za "darmo" dać.
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 ogrodnik życze Ci abyś miał w życiu tylko takie problemy Bierz sobie co chcesz i nie zawracaj d....
ogrodnik Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Czepiacie się Drukarka za 180 zł, a za 400 zł (którą upatrzyłem) to różnica prawda?
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Bez kitu nie rozumiem o co Ci teraz chodzi? Zastanawiasz się co wybrać czy pendrive czy drukarka a teraz mówisz o jakiejś innej drukarce za 400 zł...ja juz nie wiem o co Ci kaman...
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Co ma na celu dyskusja która tutaj zacząłeś? Masz za mało postów i kombinujesz jak zrobić by było więcej? Jeszcze kilka tego typu postów a pomyśle że wilku wrócił na forum Weź sobie albo drukarke albo pen drive'a a jak to taki ciężki wybór dla ciebie to zrób to co Shwafel napisał...usiądź i się popłacz...a w neostradzie powiedz że nie chcesz gratisu bo wybór między drukarką a pen drive'em jest zbyt ciężki
ogrodnik Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Drukarka + Skaner + Ksero w jednym urządzeniu za 180 zł? Troche tani ten kombanj - o to mi chodzi
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 To go nie bierz skoro sprzęt jest dla Ciebie taki podejrzany
nikodem Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 a jak drodzy kompani podoba wam się nowy wygląd Firefoxa? Wg. mnie mozilla upodobniła się do wyglądu visty
bts Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Drogi kompanie, FF po prostu integruje się z wyglądem systemu operacyjnego - inaczej wygląda pod xp, inaczej pod vistą, a inaczej pod linuksem Przylamiłeś
Kathar Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Wygląd FF zależy jeszcze od motywu jaki masz aktualnie zainstalowany. FF w XP może wyglądać tak, jakby to nie był w ogóle XP
nikodem Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 hmm no to odkryliście przede mną nowe możliwości FF
pawel934 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Witam, Składam nowy komputer i w związku z mam pytanie do "komputerowców" - jaki system Waszym zdaniem będzie lepszy - windows vista, czy xp? Komputera używam głównie do przeglądania internetu, podstawowa obróbka zdjęć i czasem w coś zagram. Nie kieruję się ceną, bo oba systemy będę miał w tej samej cenie. Komp, na jakim ma to pracować - procek Intel Core 2 duo, ram 4GB, grafika GeForce 9600GT 512MB. Co wybrać? Z góry dzięki za odpowiedzi,
jerycho Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Moim zdaniem, na dzień dzisiejszy lepszy będzie XP. Na Vista wszystkie gry chyba nie pójdą, podobnie z programami. Ponadto, ten ram lepiej wykorzystać na obróbkę zdjęć niż "bajery graficzne" by Vista.
ender Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Witam, Składam nowy komputer i w związku z mam pytanie do "komputerowców" - jaki system Waszym zdaniem będzie lepszy - windows vista, czy xp? Komputera używam głównie do przeglądania internetu, podstawowa obróbka zdjęć i czasem w coś zagram. Nie kieruję się ceną, bo oba systemy będę miał w tej samej cenie. Komp, na jakim ma to pracować - procek Intel Core 2 duo, ram 4GB, grafika GeForce 9600GT 512MB. Co wybrać? Z góry dzięki za odpowiedzi, viste bierz
Kathar Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Moim zdaniem, na dzień dzisiejszy lepszy będzie XP. Na Vista wszystkie gry chyba nie pójdą, podobnie z programami.Ja mam Vistę praktycznie od samego początku i nie zdazyło mi się nigdy, żebym nie mógł czegoś tam zainstalować. Ponadto, ten ram lepiej wykorzystać na obróbkę zdjęć niż "bajery graficzne" by Vista. 4GB RAM na "podstawową obróbkę zdjęć" myślę, że spokojnie wystarczy Te "bajery graficzne" jeżeli będą przeszkadzały, można je sobie wyłączyć . U mnie na dość średnim komputerze Athlon 2,6GHz, 1,5GB ram, GF7800GS AGP wszystko spokojnie chodzi na maksymalnych ustawieniach i nic się nie tnie . Kopmutera używam praktycznie do tego samego co Ty pawel934. Polecam Vistę.
bts Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 viste bierz Heh co za wyczerpująca wypowiedź Olśniłeś nas! Generalnie to XP syf i Vista syf, z tym że vista syf nowszy... ale te 4GB ramu... tyle to sam kernel visty zajmuje :>
jerycho Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Nie każdy ma ochote wszystko konfigurować -> podłączam pendrive, nie wykrywa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.