Skocz do zawartości

[komputery] Kącik komputerowy

Puma [JFK]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bez kitu nie rozumiem o co Ci teraz chodzi? :)<_<

Zastanawiasz się co wybrać czy pendrive czy drukarka a teraz mówisz o jakiejś innej drukarce za 400 zł...ja juz nie wiem o co Ci kaman...

Napisano

:):):)

Co ma na celu dyskusja która tutaj zacząłeś? Masz za mało postów i kombinujesz jak zrobić by było więcej?

Jeszcze kilka tego typu postów a pomyśle że wilku wrócił na forum <_<

Weź sobie albo drukarke albo pen drive'a a jak to taki ciężki wybór dla ciebie to zrób to co Shwafel napisał...usiądź i się popłacz...a w neostradzie powiedz że nie chcesz gratisu bo wybór między drukarką a pen drive'em jest zbyt ciężki ;)

Napisano

Drogi kompanie, FF po prostu integruje się z wyglądem systemu operacyjnego - inaczej wygląda pod xp, inaczej pod vistą, a inaczej pod linuksem :P

Przylamiłeś :excl:

Napisano

Witam,

Składam nowy komputer i w związku z mam pytanie do "komputerowców" - jaki system Waszym zdaniem będzie lepszy - windows vista, czy xp? Komputera używam głównie do przeglądania internetu, podstawowa obróbka zdjęć i czasem w coś zagram. Nie kieruję się ceną, bo oba systemy będę miał w tej samej cenie. Komp, na jakim ma to pracować - procek Intel Core 2 duo, ram 4GB, grafika GeForce 9600GT 512MB. Co wybrać?

Z góry dzięki za odpowiedzi,

Napisano

Moim zdaniem, na dzień dzisiejszy lepszy będzie XP. Na Vista wszystkie gry chyba nie pójdą, podobnie z programami. Ponadto, ten ram lepiej wykorzystać na obróbkę zdjęć niż "bajery graficzne" by Vista.

Napisano
Witam,

Składam nowy komputer i w związku z mam pytanie do "komputerowców" - jaki system Waszym zdaniem będzie lepszy - windows vista, czy xp? Komputera używam głównie do przeglądania internetu, podstawowa obróbka zdjęć i czasem w coś zagram. Nie kieruję się ceną, bo oba systemy będę miał w tej samej cenie. Komp, na jakim ma to pracować - procek Intel Core 2 duo, ram 4GB, grafika GeForce 9600GT 512MB. Co wybrać?

Z góry dzięki za odpowiedzi,

viste bierz

Napisano
Moim zdaniem, na dzień dzisiejszy lepszy będzie XP. Na Vista wszystkie gry chyba nie pójdą, podobnie z programami.
Ja mam Vistę praktycznie od samego początku i nie zdazyło mi się nigdy, żebym nie mógł czegoś tam zainstalować.

Ponadto, ten ram lepiej wykorzystać na obróbkę zdjęć niż "bajery graficzne" by Vista.
4GB RAM na "podstawową obróbkę zdjęć" myślę, że spokojnie wystarczy ;)

Te "bajery graficzne" jeżeli będą przeszkadzały, można je sobie wyłączyć . U mnie na dość średnim komputerze Athlon 2,6GHz, 1,5GB ram, GF7800GS AGP wszystko spokojnie chodzi na maksymalnych ustawieniach i nic się nie tnie :down:. Kopmutera używam praktycznie do tego samego co Ty pawel934. Polecam Vistę.

Napisano
viste bierz

Heh co za wyczerpująca wypowiedź :) Olśniłeś nas!

Generalnie to XP syf i Vista syf, z tym że vista syf nowszy... ale te 4GB ramu... tyle to sam kernel visty zajmuje :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...