partyzant Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 obserwuje temat od poczatku. Bardzo sie ucieszylem kiedy zobaczylem miejsce zlotu i noclegu. Namowlilem 5-ke znajomych. po zmianie schroniska na Znowu SZKOLE zastanawiam sie nad sensem wyjazdu na zlot na ktorym nie bedzie klimatu... klimat byl na 2-im zlocie, a 3-ci obronil sie szlakami wieczor i noc miala klimat pobytu w szpitalu i kolejny nocleg w szkole i liczenie ze zlot to tylko jazda rowerem chyba mija sie z celem. Juz nie ma czasu na zmiane lokum ale moze warto sie zastanowic na przyszly rok nad istota zlotu bo zloty np samochodowe nie polegaja tylko na jezdzie samochodem ale tez na integracji i rozmowie i klimacie. Wiec sie zastanawiam w zwiazku z tym czy nie zabrac znajomych na Durbaszke gdzie byl przwdziwy zlot i klimat. Sory za szczerosc. Kto będzie chciał, ten się zintegruje. Kto nie będzie chciał, ten pójdzie spać. Pogoda do ogniska średnio się nadawała. Nie marudź i pakuj zad w zlotobus, albo Cię dojadę.
Rulez Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Tomek10 Jak napisał partyzant, nie marudź, jak chcesz być na zlocie możesz wynająć miejsce w kwaterze prywatnej 25zł za pokój z łazienką, pojeździć ze wszystkimi a spać osobno, ja tak właśnie robię będę na zlocie ale w kwaterze .
Cox Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Będzie taka możliwość żeby zdecydowac się po 30 czerwca? (nigdy nie wiadomo co wypali) zadzownić tam do nich do schroniska i zrobić rezerwacje
limaK98 Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Przy okazji może ktoś ma na wydaniu/sprzedaniu kask ? Niechciałbym aby dopadło mnie jakieś drzewo.... ano mam akurat jeden na zbyciu, brat dostał kiedyś na koloni i tak leży nie używany od jakiegoś czasu. Z tym że jest żółty i średnio ładny, chętnie oddam w dobre ręce
Janisław Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Miałem nadzieję pojawić się na zlocie, ale termin jednak wybitnie nieodpowiedni - akurat kawalerski wypada :/ A szkoda bo Zawoja naprawdę fajna.
michalj Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Informacja dla osób chcących pojawić się wcześniej/ wyjechać później. Można walić w ciemno i na miejscu załatwić wszystkie formalności. A o której można być najwcześniej w piątek? Od której mamy rezerwację. Ja chciałbym przed południem przyjechać i jeszcze trochę pojeździć Może ktoś planuje już piątkową wycieczkę? O której ruszacie? Z tego co pamiętam to II Zlot nie miał uroczystego rozpoczęcia w piątek tylko grupa ruszyła w sobotę (chyba, że mnie coś ominęło).
Jarek516 Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Ja jeśli przyjade rowerem, to tez rano (ok. 10-11), i później też jechać gdzieś poszaleć
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2012 Bedę już w czwartek na miejscu także - tak jak pisałem kto chętny niech wali w ciemno wcześniej
kyloziom Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 W piątek po przyjeździe będzie szukanie jakiegoś sklepu z % Tak jak ja to zrobiłem w Głuchołazach i dopiero później jazda po okolicy
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2012 Tego ponoć w okolicy pod dostatkiem
jasinski21444 Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Acha czyli jeżeli wpłacę te 40zł to na miejscu nie muszę nic załatwiać czy jak ? Ja przyjadę na fabrycznych V84 Rubena Gripper 700x40c myślicie że dam radę ? Ech będziecie musieli czekać za mną przy podjazdach bo będę mielił pedałąmi
Sol Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 My z ekipą przylatujemy w środę. Pierwsze co robimy to taktyczne rozpoznanie bojem na obecność browaru.
michalj Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 I to się chwali. Wszak lepiej kupić od razu więcej, aby nie chodzić dwa razy.
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2012 My z ekipą przylatujemy w środę. Pierwsze co robimy to taktyczne rozpoznanie bojem na obecność browaru. Jak przy okazji upolujesz lokalnego rowerzystę to go do plecaka i do ośrodka coby wskazał odpowiednie szlaki
michalj Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Gorzej jeśli lokalny rowerzysta zna tylko szlak do monopolowego No może nie gorzej, bo taka informacja również się przyda
maroko777 Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 w końcu coś się dzieję w temacie i lista uczestników się powiększa
smertius Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 I to się chwali. Wszak lepiej kupić od razu więcej, aby nie chodzić dwa razy. Ja zawsze powtarzam, lepiej żeby zostało niż ma zabraknąć
Mod Team safian Napisano 18 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2012 lepiej żeby zostało LOL Myślisz, że coś zostanie, rok temu nawet słynna Warka 330 została skonsumowana ;D
kyloziom Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Dobrze, że nie kupiłem wtedy tej warki, ale jak wracaliśmy z rychlebskich to kupilem piwo bez % mus nie mus trzeba było wypić
Qba66 Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Może następny zlot będzie pod wezwaniem Polskiego bractwa piwoszy ;p A rower to taka przykrywka Ja to bym najchętniej kupił coś lokalnie u siebie i przywiózł bo autem jadę, ale kurka wytrzęsie się to niemiłosiernie to potem tylko będę przy otwieraniu k**wował.. IMO trasa do monopolowego powinna być zaznaczona i rozdawana na darmowych ulotkach dla każdego nowo-przybyłego rowerzysty
partyzant Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Czymże jest owa Warka 330? Brzmi jak model Wartburga albo innego kartonwagena. I to się chwali. Wszak lepiej kupić od razu więcej, aby nie chodzić dwa razy. Jak będziesz w ogóle w stanie chodzić to szacun dla Ciebie. Ja od tygodnia robię zapasy w lodówce...
Rulez Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 A ja wam humor popsuję bo nie piję No i słusznie, nie każdy musi pić, ci co chcą niech piją to ich sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.