Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

obserwuje temat od poczatku. Bardzo sie ucieszylem kiedy zobaczylem miejsce zlotu i noclegu. Namowlilem 5-ke znajomych.

po zmianie schroniska na Znowu SZKOLE zastanawiam sie nad sensem wyjazdu na zlot na ktorym nie bedzie klimatu... klimat byl na 2-im zlocie, a 3-ci obronil sie szlakami wieczor i noc miala klimat pobytu w szpitalu i kolejny nocleg w szkole i liczenie ze zlot to tylko jazda rowerem chyba mija sie z celem. Juz nie ma czasu na zmiane lokum ale moze warto sie zastanowic na przyszly rok nad istota zlotu bo zloty np samochodowe nie polegaja tylko na jezdzie samochodem ale tez na integracji i rozmowie i klimacie. Wiec sie zastanawiam w zwiazku z tym czy nie zabrac znajomych na Durbaszke gdzie byl przwdziwy zlot i klimat.

Sory za szczerosc.

Kto będzie chciał, ten się zintegruje. Kto nie będzie chciał, ten pójdzie spać.

Pogoda do ogniska średnio się nadawała.

Nie marudź i pakuj zad w zlotobus, albo Cię dojadę. ;)

Napisano

Tomek10

Jak napisał partyzant, nie marudź, jak chcesz być na zlocie możesz wynająć miejsce w kwaterze prywatnej 25zł za pokój z łazienką, pojeździć ze wszystkimi a spać osobno, ja tak właśnie robię będę na zlocie ale w kwaterze .

Napisano

Będzie taka możliwość żeby zdecydowac się po 30 czerwca? (nigdy nie wiadomo co wypali)

zadzownić tam do nich do schroniska i zrobić rezerwacje

Napisano

Przy okazji może ktoś ma na wydaniu/sprzedaniu kask ? Niechciałbym aby dopadło mnie jakieś drzewo....

ano mam akurat jeden na zbyciu, brat dostał kiedyś na koloni i tak leży nie używany od jakiegoś czasu. Z tym że jest żółty i średnio ładny, chętnie oddam w dobre ręce :D
Napisano

Informacja dla osób chcących pojawić się wcześniej/ wyjechać później.

Można walić w ciemno i na miejscu załatwić wszystkie formalności.

A o której można być najwcześniej w piątek? Od której mamy rezerwację. Ja chciałbym przed południem przyjechać i jeszcze trochę pojeździć :)

Może ktoś planuje już piątkową wycieczkę? O której ruszacie? Z tego co pamiętam to II Zlot nie miał uroczystego rozpoczęcia w piątek tylko grupa ruszyła w sobotę (chyba, że mnie coś ominęło).

Napisano

Acha czyli jeżeli wpłacę te 40zł to na miejscu nie muszę nic załatwiać czy jak :D ?

Ja przyjadę na fabrycznych V84 Rubena Gripper 700x40c myślicie że dam radę ?

Ech będziecie musieli czekać za mną przy podjazdach bo będę mielił pedałąmi

• Mod Team
Napisano

My z ekipą przylatujemy w środę. Pierwsze co robimy to taktyczne rozpoznanie bojem na obecność browaru.

Jak przy okazji upolujesz lokalnego rowerzystę to go do plecaka i do ośrodka coby wskazał odpowiednie szlaki :)

Napisano

Gorzej jeśli lokalny rowerzysta zna tylko szlak do monopolowego :)

No może nie gorzej, bo taka informacja również się przyda

Napisano

I to się chwali. Wszak lepiej kupić od razu więcej, aby nie chodzić dwa razy.

Ja zawsze powtarzam, lepiej żeby zostało niż ma zabraknąć :D

Napisano

Może następny zlot będzie pod wezwaniem Polskiego bractwa piwoszy ;p A rower to taka przykrywka :P

Ja to bym najchętniej kupił coś lokalnie u siebie i przywiózł bo autem jadę, ale kurka wytrzęsie się to niemiłosiernie to potem tylko będę przy otwieraniu k**wował..

IMO trasa do monopolowego powinna być zaznaczona i rozdawana na darmowych ulotkach dla każdego nowo-przybyłego rowerzysty :D

Napisano

Czymże jest owa Warka 330? Brzmi jak model Wartburga albo innego kartonwagena. :P

I to się chwali. Wszak lepiej kupić od razu więcej, aby nie chodzić dwa razy.

Jak będziesz w ogóle w stanie chodzić to szacun dla Ciebie. ;)

Ja od tygodnia robię zapasy w lodówce...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...