Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

682 odpowiedzi w tym temacie

#41 Robert

Stary wyjadacz

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 4968 postów
  • Imię:Robert

Napisano 21 listopad 2006 - 16:27

Wyświetl postUżytkownik Xsystoff dnia 21.11.2006, 00:13 napisał

Dzisiaj 4h przycinalem w NWN, chce wreszcie to przejsc, bo to juz moje drugie podejscie. 7 grudnia jest premiera NWN2 :twisted: Ogolnie z nowosciami raczej kiepsko, pomimo wymiany grafiki nadal jest to tylko p4 1.8 :confused:
NWN świetna gra :) żeby przejść trzeba chwile posiedzieć :) na NWN2 czekam z niecierpliwością :) A wie ktoś kiedy w końcu na półkach sklepowych pojawi się nasz polski Wiedźmin ?? Gra zapowiada się świetnie, słyszałem coś o marcu 2007 roku...

Rowery

• admin

#42 homik

Maniak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 514 postów

Napisano 21 listopad 2006 - 18:06

Ja lubie tylko strzelaniny także teraz pykam w gierke pod tytułem : ,,WarRock" polecam gierka fajna i darmowa

#43 Dinsdale

Stały bywalec

• Zasłużony user
  • Reputacja: 7
  • 955 postów
  • Imię:Michał

Napisano 21 listopad 2006 - 23:54

Wyświetl postUżytkownik chaozz dnia 21.11.2006, 07:47 napisał

Magia i Miecz stary... to jest dopiero gra!!!
Grałem w nią z kuzynem namiętnie całymi dniami, ale to było chyba z 10 lat temu.
Teraz też bym pograł, myślałem nawet o kupieniu sobie zestawu ale w sklepach jest nie osiągalna (z tego co wiem) a na Allegro to taaakie ceny ma!!! Zima idzie to kto wie, trzeba będzie czymś zająć długie ciemne i zimne wieczory!
okazuje się że ta moja to już w ogóle rarytas, bo mam wydanie pierwsze - to z brazowym pudelkiem i 4-elementową planszą z grubej tektury :P
nie wspomnę o pokolorowanych przeze mnie w wieku 12 lat niektórych kartach przygód :D
Johan Gambolputty de von Ausfern schlenden schplended schlitter crasscrenbon fried digger dingle dangle dongle dungle burstein von knacker thrasher apple banger horowitz ticolensic grander knotty spelltinkle grandlich grumblemeyer spelterwassser kurstlich himbleeisen bahnwager guttenabend bitte ein nurnburger bratwustle gerspurten mitz weimache luber hundsfut gumberaber shoedanker kalbsfleisch mittler aucher von Haukopft of Ulm

#44 bendus

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 6
  • 1274 postów
  • Imię:Adam

Napisano 22 listopad 2006 - 00:19

"Magia i Miecz" rządzi :D W wersję z czteroczęściową planszą grałem kiedyś u kuzyna. Moja ma już miękką składaną planszę. Do tego mam jeszcze dodatki "Miasto" i w "Kosmicznej Otchłani".
Sto lat w to nie gralem, ale nadal trzymam w szafce. Może kiedyś znajdę kogoś, kto ze mna znów zagra, ale o chętnych trudno.
Przez kilka lat fascynował mnie świat Warhammer'a 40.000. Nie grałem, ale kolekcjonowałem figurki - dorobiłem się sensownych rozmiarów armii Space Marines. (jedna z moich figurek: Fotka)

A na kompie ostatnio "Silent Hill" (na emulatorze PSX) i "Silent Hill 2". Często wracam też do obu części "Fallout", która była (i nadal jest) w mojej opinii grą idealną :P
Ogólnie to z graniem na kompie, to mam okresy grania (krótkie) oddzielone długimi etapami giercowej abstynencji.

#45 KuLa2030

Master

• Zasłużony user
  • 2230 postów
  • Imię:Przemysław xD

Napisano 28 czerwiec 2007 - 16:15

Witam.
Gra ktoś z was z Colin-a MacRae rally (4) przez neta ??

Rowery

• admin

#46 jo_jacek

Master

• Elita
  • Reputacja: 1
  • 1739 postów
  • Imię:czytaj wyzej

Napisano 28 czerwiec 2007 - 16:21

Na dzien dzisiejszy nie mam czasu grac ale ostatnio :

S.T.A.L.K.E.R
Test Drive Unlimited
NFS (Wszystko poza #$%#@$ carbonem)
Fear
hm..

#47 Igl4k

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 94 postów

Napisano 28 czerwiec 2007 - 16:24

Ostatnio przeszedłem Mafie i Punishera. Teraz to właściwie to w nic nie gram no może czasem w kultowe ET ;)

#48 kusak

Stały bywalec

• Użytkownik
  • 1043 postów

Napisano 28 czerwiec 2007 - 16:36

tylko et : ]
Teraz: Octane foto
Kierdyś: Kross foto

#49 Cybuch

Maniak

• Użytkownik
  • 301 postów

Napisano 28 czerwiec 2007 - 16:46

ja pykam w Wolfa ET, najlepsza taktyczna strzelanka w sieci i do tego za free :lol:
(na imprezkę, do znajomych lub gdziekolwiek [trójmiasto i okolice]...potrzebujesz kierowcy? Dzwoń - 693384792)

#50 Robert

Stary wyjadacz

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 4968 postów
  • Imię:Robert

Napisano 28 czerwiec 2007 - 17:32

A pod jakim względem jest ona najlepsza? Bo nie do końca wiem czym ta gra zachwyca.

#51 Adik

Master

• Użytkownik
  • Reputacja: 6
  • 2061 postów
  • Imię:Adrian - Adi

Napisano 28 czerwiec 2007 - 17:45

Ja pogrywam w Forzę 2, aktualnie w Colina Dirta i The Darkness na X360. W mojej gierkotece jest z 1000gier na moje 4 konsole {PSX, PS2, X-BOX, X360} więc trudno czegoś nie wybrać do grania. Lubię na kompie pograć w jakąś strategię, a na konsolach to przeważnie strzelanki, samochodówki, lotnicze, platformówki i od czasu do czasu erpeg pokroju FF12 czy Baldur's Gate.
Jakbym miał wyłonić najlepszą do tej pory samochodówke, to moge smiało stwierdzić ze jest nią Forza Motorsport 2. Jest bardzo realistycznie, zwłaszcza jak się wszystkie kontrole trakcji przy 800konnym aucie wyłącza. ;)
ze strzelanek do wszystko co było dobre i co debiutuje na X360 w tym boskie Gears Of War.

#52 Blue

Stary wyjadacz

• Elita
  • Reputacja: 2
  • 3663 postów

Napisano 28 czerwiec 2007 - 18:10

http://gry-planszowe.pl/ - w to gram :P tzn w rozne tytuly ze znajomymi, polecam:
Wysokie Napięcie
Tichu
Osadnicy z Cathanu[to taka luzna]
Notre Dame
Timbuktu
Saboteur[z dobrą ekipą: )]
Descent-cos ala D&D z mistrzem podziemi itp ale sprwoadzone do nawalanki w pozdiemiach :D tymniemniej bardzo fajne
i inne ;)... gry planszowe przeszly ogromny rozwoj od czasów monopoly,chińćzyka i podobnych tytułów. Teraz naprawde potrafią wciągnąć i dużo dobrych pozycji wychodzi po polsku. Ostatnio tylko mnie wkurzyl microsoft bo wykupuje prawa do planszowek na kompa i jak mozna bylo pograc w wiele gier on-line za freeko, to teraz trzeba by bylo sobie kupic wersje od microsoftu za grubą kase :/. Ja gram czasem on-line czasem ze znajomymi.

dostepne na www.rebel.pl
www.planszomania.pl i w innych serwisach

A na kompa... pogrywam od zawsze w StarCrafta, Quake3. Na wakacjach planuje przejsc sobie
f.e.a.r
pray
hl2

#53 DuzyMarek

Stały bywalec

• Elita
  • 979 postów
  • Imię:Marek

Napisano 28 czerwiec 2007 - 18:20

Jak już Andrew18 pisał dawno temu, ja najczęściej gram w Transport Tycoon Deluxe, ale w wersji Open Transport Tycoon Deluxe. Świetna gierka ;).

A gros tytułów, ktore tutaj padają to albo nic mi nie mówią albo mój komp by się zawiesił na sam widok pudełka od nich :D.
Po 2 latach przerwy na rowerze, najwyższa pora trochę pojeździć :)

#54 MirRob

Amator

• Nowy użytkownik
  • 59 postów

Napisano 28 czerwiec 2007 - 18:40

Kilka lat temu uwielbiałem grać w gry strategiczne. Pamiętacie Colonization?
Później Civilisation, UFO, Age of Empire itp.
Grałem też w NFS, Premier League Manager i inne.

W karty b. lubię grać w Brydża.

#55 bogus92

Stary wyjadacz

• Użytkownik
  • Reputacja: 28
  • 3776 postów
  • Imię:Bartosz, Boguś

Napisano 28 czerwiec 2007 - 19:58

Z gier komputerowych gram w:
- NBA 07,
- FIFA 07,
- Lego Star Wars I i II.

A z gier nie ma komp to tak:
- Tysiąc,
- Scrable.
Accent El Niño by bogus92

#56 Mr0wa_1991

Maniak

• Nowy użytkownik
  • 661 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 29 czerwiec 2007 - 07:40

-Call of Duty 2
- Fallout 2
-Neverwinter Nights
- Silent Hill 2
- Sanitarium
- Neverhood
- Heroes of Might and Magic 3 (armagedons blade)

Ze szczególnym naciskiem na SH2 i fallouta :) Dzisiejsze gry oprócz nowych fajerwerków graficznych nie mają niczego ciekawego do zaoferowanie <_<

#57 Martinii

Maniak

• Użytkownik
  • 551 postów

Napisano 29 czerwiec 2007 - 08:12

Ja gram w STALKERa 2gi raz tylko, ze tym razem z modem redux.

#58 Paviarotti

Master

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 1941 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 29 czerwiec 2007 - 09:09

Adik kuurcze nie za dobrze Ci? :) Forza 2 taka świetna gierka... no niestety nie mam XBOXa. CM DiRT znowu u mnie tnie trochę na PC <_<
Gram jedynie w Test Drive Unlimited.

#59 WojtasGCE

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 7
  • 726 postów
  • Imię:Mścibór

Napisano 29 czerwiec 2007 - 09:42

Fallout 1 i 2
Gothic 1 i 2
A po sieci w starego dobrego UT <_<
Rock Hard Ride Free!

#60 funkad

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 296 postów

Napisano 29 czerwiec 2007 - 11:25

HALF LIFE 2 (wszystko co związane z tą grą, gra dla mnie nie do przebicia, najlepsza w jaką grałem) http://hlstory.hl2-pl.info/index.htm Czekam na EPISODE 2 i BLACK MESA(wskrzeszenie pierwszej części z wykorzystaniem ulepszonego silnika graficznego z drugiej części)

CARMAGEDON
WARCRAFT wszystkie serie
DIABLO
STARCRAFT, czekam na nowa odsłonę

Z prostych gierek
http://free.of.pl/b/...r/downloadb.htm BRIDGE BUILDER wypas po prostu, wiele nieprzespanych nocy, bo gierka tak wciąga.