Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[rower]Czy macie sny?

347 odpowiedzi w tym temacie

#41 Green

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 282 postów

Napisano 06 maj 2006 - 20:52

mi sie ostatnio śniło że koleś mnie i kolegę okradł , rozdwoił się i na dwóch odjechał :( co lepsze nad jego głową leciał kawałek drewna cały czas o0

Rowery

• admin

#42 cookiesrulez

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 1372 postów

Napisano 06 maj 2006 - 21:19

Mi sie dzisiaj śniło że jeździłem w jakimś parku narodowym (chyba gdzieś w Stanach albo Kanadzie), i co chwila były jakieś strumyczki albo rzeczki, nad którymi były przerzucone takie duże kłody albo zwalone pnie. I sobie po nich na luzie przejeżdżałem. :D

Fajnie się jeżdziło. :(
Pesymista na cmentarzu widzi same krzyże. Optymista - same plusy. :)

#43 Ogór

Master

• Użytkownik
  • 2343 postów
  • Imię:bartek

Napisano 06 maj 2006 - 21:31

ja nie mam zadnych snow rowerowych :D:(

chociarz ! :>

ostatnio mi sie snilo ze wsiadlem na rower dopiero co zlozony i robiac bunny hopa odrazu udawalo mi sie robic go z manualem hehehe :P :lol: :lol: :(
www.eBike.org.pl - Twój Sklep Rowerowy

#44 Puma [JFK]

Master

• Zasłużony user
  • 1784 postów

Napisano 07 maj 2006 - 07:10

Mi sie śniło najpierw że dobijałem amora rękami przy każdym ustawieniu... a potem śnił mi się zjazd ze stromek góry do miasta i zabłądziłem a potem szukałem po mieście kumpli którzy pojechali beze mnie...

#45 GZA20

Stały bywalec

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 1258 postów
  • Imię:Jacek

Napisano 08 maj 2006 - 22:04

A ja co sen to kradną mi rower :) ....nie wiem czemu ale zawsze w śnie gdzieś go zostawiam bez zapięcia i tylko z daleka widze jak ktoś na niego wsiada i odjeżdża...a cała reszta snu to to jak biegne za tym kolesiem ale jeszcze nigdy nie dogoniłem :( . Jedno wiem...strasznie męczy takie bieganie :D .
Pozdro i pamiętajcie...swój sprzęt zawsze trzymać na oku :D

Rowery

• admin

#46 karolyfer

Master

• Elita
  • 1881 postów
  • Imię:Karol

Napisano 08 maj 2006 - 22:18

Mnie śniło się kiedyś (Ach pięknie sie snilo) że wygrałem w jakiegoś toto-lotka czy inną loterie sporą sumkę i złożyłem sprzęt za furę kasy :) O ile dobrze pamiętam był to Spec S_works z Sidem WC na Sramie X0 :( I gdy już miałem zacząć jeździć................ obudziłem się :D
Dołączona grafika
Weltour Ganna 105 owner
GK Sosnowiec Wheeler

"Kłade laske na to czy masz dysleksje, dysortografie, dysgrafie czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj sie, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!" - IBNZ

#47 Odi

Emeryt

• Mod Team
  • Reputacja: 36
  • 6162 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 09 maj 2006 - 07:54

Wyświetl postUżytkownik GZA20 dnia 8.05.2006, 23:04 napisał

A ja co sen to kradną mi rower ;) ....nie wiem czemu ale zawsze w śnie gdzieś go zostawiam bez zapięcia i tylko z daleka widze jak ktoś na niego wsiada i odjeżdża...a cała reszta snu to to jak biegne za tym kolesiem ale jeszcze nigdy nie dogoniłem :) . Jedno wiem...strasznie męczy takie bieganie B) .
Pozdro i pamiętajcie...swój sprzęt zawsze trzymać na oku B)
Hehehe no prosze co za wszechstronny trening ;) W dzień jazda rowerem a w nocy bieganie B)
Marzenia są rajem, z którego nikt nas nie wygoni.

http://so.pwn.pl/ - słownik ortograficzny
moja mała wyścigówka - http://img155.images.../img8271mp0.jpg
   Dołączona grafika

#48 rowerzystka

Maniak

• Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 09 maj 2006 - 08:51

Jeszcze na początku 2004 roku, kiedy nie umiałam jeździć na rowerze, miałam sen rowerowy. Był to sen powtarzalny, raz na jakiś czas się pojawiał, zawsze taki sam. A było tak: biorę rower i jadę z górki, rozpędzam się, a potem lekką nogą wjeżdżam w las. I jadę, jadę.... Latem 2004 zrealizowałam ten sen :).
Podziękowania dla Rikera :)

#49 ArTi69

Amator

• Nowy użytkownik
  • 58 postów

Napisano 09 maj 2006 - 09:02

Mojemu rowerkowi śniło się ..... że schudłem 10 kg ;-))

#50 zordiak

Pro

• Nowy użytkownik
  • 134 postów

Napisano 09 maj 2006 - 11:05

Jasne że mam sny po rowerowych wycieczkach. Można powiedzieć, że przeżywam jeszcze raz to wszystko.
<<CROSS - Bike Team>>

#51 Exar

Pro

• Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 09 maj 2006 - 13:56

Jakiś czas temu miałem dziwny sen. Przyśnił mi sie nowy patent na hamulce. Tarczówka ale zaciskana V breakiem. Paranoja...

#52 rObO87

Stały bywalec

• Banned
  • 1122 postów

Napisano 13 maj 2006 - 22:32

Całkiem niedawno mialem swój I sen o rowerze (to w związku z pogorszeniem się stanu zdrowia na skutek ataku cyklozy :D ) Jade sobie, a tu z naprzeciwka z 10 szosowców jechało, pokiwałem im bo mi się przypomniał topic z tego forum :) ale żaden nie zareagował :glare:

#53 Hammer

Maniak

• Nowy użytkownik
  • 505 postów

Napisano 14 maj 2006 - 14:16

A mi sie śniło że z kumplem naciągneliśmy paru amatorów "sprzęciarzy" że płakali z bólu w połowie trasy :)

#54 Nika

Amator

• Nowy użytkownik
  • 59 postów

Napisano 14 maj 2006 - 15:05

Zakup roweru dopiero mnie czeka, ale to jak widać zupełnie nie przeszkadza mi w snach, w których np. zmieniam opony lub pobijam swe życiowe rekordy :P Cóż się dziwić, skoro cały dzień myślę przede wszystkim o bike'u ;)

Ostatnio, bo wczoraj, śniła mi się od niedawna planowana wycieczka na Ślężę. Muszę przyznać, że żałowałam momentu, gdy się obudziłam ;)

Użytkownik Nika edytował ten post 14 maj 2006 - 15:06

#55 kamil_l

Świeżak

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 14 maj 2006 - 19:44

Ziomuś czym cię w domu mama karmi że masz takie wizje, a może nam jeszcze napiszesz że sikasz w łóżko ?
My bike: Black Cannondale + Sram X7
V-max: 78,6 km/h
Max Trip: 220 km

#56 templariusz

Pro

• Nowy użytkownik
  • 146 postów

Napisano 14 maj 2006 - 19:56

....sie raz w nocy tak spocilem, ze caly mokry bylem - taaaaAAAaaki mialem sen :blush:
"Jest tylko cienka czerwona linia miedzy rozsadkiem a szaleństwem"

#57 Wilku89

Master

• Banned
  • Reputacja: 1
  • 2351 postów

Napisano 16 maj 2006 - 07:34

Przed cwhila wstalem i mi sie snilo, ze na pierwsza przejezdzka moim nowiutkim krossem levelem a4 wybralem sie do rojaxu, bny sie pochwalic mojemu ulubionemu sprzedawcy ;) On powiedziaql ze spoko, ze wreszcie pozadny rower, a gdy wychodzilem, zobaczylem, jak mi jakis gnojek zaczal majstrowac przy przednim kole [rower zostawilem przed sklepem] wygonilem go, opieprzylem, wsiadlem na rower i sie okazalo, ze mam kolo do wycentrowania, 2 sprzychy wyjete z obręczy, przeruztki rozregulowane i cos mi w sztycy skrzypialo.

Uff, mam nadzieje, ze na jawie tak nie bedzie :D

#58 prawie jak premier

Pro

• Nowy użytkownik
  • 164 postów

Napisano 17 maj 2006 - 19:49

Śniło mi się że jeździłem pod Warszawa na rowerku z jakas malutka srebrna rama Accenta, taka hardcorowa ze 30 cm, prawie bez miejsca miedzy rurami, bo w tym snie byly grubosci zwyklych aluminiowych :eek:

#59 Biera

Emeryt

• Admin
  • Reputacja: 31
  • 5131 postów
  • Imię:Kuba

Napisano 17 maj 2006 - 19:58

A mi się dzisiaj śniło że nauczyłem się jeździć na rowerze do tyłu:) A reszty nie pamiętam:)

#60 lukkas

Pro

• Użytkownik
  • 118 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 17 maj 2006 - 20:10

Wyświetl postUżytkownik Biera dnia 17.05.2006, 20:58 napisał

A mi się dzisiaj śniło że nauczyłem się jeździć na rowerze do tyłu:) A reszty nie pamiętam:)

moze po prostu we snie jezdziles na ostrym kole? :P

Dołączona grafika