Nie wiem widocznie krossy już tak mają musze popatrzeć jak to u kumpli wygląda u mnie jest to jakieś 3mm ale narazie nie chce mi sie tego robić. Ale już niedługo sie tym zajme i zobacze czy jest jakaś rożnica
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 luty 2012 - 21:40
Rowery
Napisano 04 luty 2012 - 21:41
Jeździłem na krzywej ramie - taki sam problem jak twój. W odczuwalny dla mnie sposób nie wpłynęło to na właściwości jezdne ani moje odczucia.
Oczywiście rama jest wadliwa i możesz ją reklamować.
Oczywiście rama jest wadliwa i możesz ją reklamować.
Napisano 04 luty 2012 - 21:44
pytanie czy kupisz lepszą za 200zł
więc raczej celuj w wymianę niż zwrot kasy
Napisano 04 luty 2012 - 21:55
Też posiadam Tractiona 29, więc łączę się w bólu xD
Ja bym zwrócił towar korzystając z możliwości zwrotu bez przyczyny w ciągu 10 dni od jego otrzymania, bo to przecież zakup przez internet. Reklamacja może potrwać za długo. Na Twoim miejscu zamówiłbym od razu kolejną sztukę, a ten pierwszy egzemplarz odesłał. Dbając o zadowolenie klienta sprzedawca sam powinien zaproponować błyskawiczną wymianę.
Ja bym zwrócił towar korzystając z możliwości zwrotu bez przyczyny w ciągu 10 dni od jego otrzymania, bo to przecież zakup przez internet. Reklamacja może potrwać za długo. Na Twoim miejscu zamówiłbym od razu kolejną sztukę, a ten pierwszy egzemplarz odesłał. Dbając o zadowolenie klienta sprzedawca sam powinien zaproponować błyskawiczną wymianę.
Użytkownik radradish edytował ten post 04 luty 2012 - 21:56
Napisano 15 luty 2012 - 16:31
Hmm i rower pojechał, podpiłowali chłopaki z Rower.com.pl - sklep rowerowy ACTIVA , rowery mtb, akcesoria rowerowe, tandemy, cruisery i naprawili. Pozdrawiam
Rower crossowy: Author STRATOS
Max prędkość 72 km/h. Najdłuższa wycieczka 108 km. Na liczniku 6000 km
GPS na rower
Max prędkość 72 km/h. Najdłuższa wycieczka 108 km. Na liczniku 6000 km
GPS na rower
Rowery