Skocz do zawartości

[nowy dział]Mam propozycje dla...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo dobry pomysł, przynajmniej jak team jest nieaktywny przez jakiś czas nie trzeba się do niego "dokopywać", albo używać wyszukiwarki ;)

Napisano

forum Kluby rowerowe to fajna sprawa tylko proponuje je umiescić w kolejności alfabetycznej, żeby zaraz się ktoś nie doczepił, że jest dyskryminowany, bo u nas w kraju to tak lubią ;)

• Root Admin
Napisano

wszystko dobrze, tylko tak:

1. kto odblokował tematy, które specjalnie zablokowałem?

2. czemu wszyscy chcą pisać tylko w tym jednym temacie? Skoro macie całe forum, to po to, zeby nie dluzyc jednego tematu, ktorego ktos nowy i tak nie przeczyta, bo ma np 30 stron.

Napisano

Ale przy pasku z tytułem działu jest znak "-" i po naciśnięciiu ten dział nam się zwija i nie wydłuża okna. Opcja przydatna której nie było w poprzedniej wersji forum.

Napisano
Ale przy pasku z tytułem działu jest znak "-" i po naciśnięciiu ten dział nam się zwija i nie wydłuża okna

Daje na -, wchodze ponownie i znowu to mam, a czasami załapie... cholerne cookies...

Napisano

2. czemu wszyscy chcą pisać tylko w tym jednym temacie? Skoro macie całe forum, to po to, zeby nie dluzyc jednego tematu, ktorego ktos nowy i tak nie przeczyta, bo ma np 30 stron.

Tylko o czym pisać, jak większość "klubowych" tematów bywa nieaktywna np przez miesiąc? :P IMO te działy będą świecić pustkami... dobrze chociaż, że można ukryć to forum klubowe.

Napisano

Ql manewr z tym ukrywaniem - mam ie i dziala to bezproblemowo wiec dlugosc forum - jak komus przeszkadza - bedzie mozna sobie spokojnie skrocic :P

Mieciu jak mozesz to dopisz do klubu uzytkownikow rowerow GT jeszcze uzytkownikow Mongoose'a i Schwinn'a - to w koncu ta sama firma :)

Fakt ze u nas forum jest skromniejsze i mamy mniej userow niz takie forum mtbr - ale tam te dzialy firmowe fajnie dzialaja - i u nas mysle ze jakos sie to bedzie krecic ;) - wszystko zalezy tylko i wylacznie od piszacych - bedzie im sie chcialo pisac o swoich rowerach :) czy beda woleli pisac "co dzis zrobili" :025:

Napisano

Fakt ze u nas forum jest skromniejsze i mamy mniej userow niz takie forum mtbr

Do czasu :twisted:

Co do zwijania - u mnie działa w Firefox'ie 1.5.0.1 :P

Napisano

Hawk juz odszedł w zapomnienie.. :cry: :wink: zawsze troche mnie denerwowała tona tych tematow klubów rowerowych. Moim zdaniem super pomysł i super zrealizowanie :razz:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...