Dominator Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Racja jestem tu nowy i mam gów.... do powiedzenia ale za dużo tych klubów
Robert Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Bardzo dobry pomysł, przynajmniej jak team jest nieaktywny przez jakiś czas nie trzeba się do niego "dokopywać", albo używać wyszukiwarki
X-(L) Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 forum Kluby rowerowe to fajna sprawa tylko proponuje je umiescić w kolejności alfabetycznej, żeby zaraz się ktoś nie doczepił, że jest dyskryminowany, bo u nas w kraju to tak lubią
Root Admin Mieciu Napisano 3 Lutego 2006 Root Admin Napisano 3 Lutego 2006 wszystko dobrze, tylko tak: 1. kto odblokował tematy, które specjalnie zablokowałem? 2. czemu wszyscy chcą pisać tylko w tym jednym temacie? Skoro macie całe forum, to po to, zeby nie dluzyc jednego tematu, ktorego ktos nowy i tak nie przeczyta, bo ma np 30 stron.
fryta Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 przyznaję się bez bicia - to ja odblokowałem te tematy, bo mnie proszono
Bizon Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Za długa ta strona głowna krece tą rokla i kręce nie można by zrobić tak że by był tylko dział kluby ,klikasz na to i tam dopiero rozpisane wszystkie kluby ?
thomash Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Ale przy pasku z tytułem działu jest znak "-" i po naciśnięciiu ten dział nam się zwija i nie wydłuża okna. Opcja przydatna której nie było w poprzedniej wersji forum.
Puma [JFK] Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Ale przy pasku z tytułem działu jest znak "-" i po naciśnięciiu ten dział nam się zwija i nie wydłuża okna Daje na -, wchodze ponownie i znowu to mam, a czasami załapie... cholerne cookies...
Bizon Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 O kurde teraz widze jaki jestem zacofany dzięki za oświecenie mistrzu
skrzynia Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 2. czemu wszyscy chcą pisać tylko w tym jednym temacie? Skoro macie całe forum, to po to, zeby nie dluzyc jednego tematu, ktorego ktos nowy i tak nie przeczyta, bo ma np 30 stron. Tylko o czym pisać, jak większość "klubowych" tematów bywa nieaktywna np przez miesiąc? IMO te działy będą świecić pustkami... dobrze chociaż, że można ukryć to forum klubowe.
Puma [JFK] Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Można albo i nie można... u mnie sie coś schrzaniło i nie działa mi już ani autologowanie ani ukrywanie. Chyba przeinstaluje FF'a
BART_osz Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Ql manewr z tym ukrywaniem - mam ie i dziala to bezproblemowo wiec dlugosc forum - jak komus przeszkadza - bedzie mozna sobie spokojnie skrocic Mieciu jak mozesz to dopisz do klubu uzytkownikow rowerow GT jeszcze uzytkownikow Mongoose'a i Schwinn'a - to w koncu ta sama firma Fakt ze u nas forum jest skromniejsze i mamy mniej userow niz takie forum mtbr - ale tam te dzialy firmowe fajnie dzialaja - i u nas mysle ze jakos sie to bedzie krecic - wszystko zalezy tylko i wylacznie od piszacych - bedzie im sie chcialo pisac o swoich rowerach czy beda woleli pisac "co dzis zrobili" :025:
skrzynia Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Fakt ze u nas forum jest skromniejsze i mamy mniej userow niz takie forum mtbr Do czasu :twisted: Co do zwijania - u mnie działa w Firefox'ie 1.5.0.1
Puma [JFK] Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 U mnie też działało ale coś sie zj***ło i nie działa Zobacze po reinstallu
epy Napisano 4 Lutego 2006 Napisano 4 Lutego 2006 Fajny ten dział o klubach ale brakuje mi tam miejsca dla Kona Owners Area.. taka mała prośba
jo_jacek Napisano 4 Lutego 2006 Napisano 4 Lutego 2006 Hawk juz odszedł w zapomnienie.. :cry: :wink: zawsze troche mnie denerwowała tona tych tematow klubów rowerowych. Moim zdaniem super pomysł i super zrealizowanie :razz:
Marc1n Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Mi znikły te działy Marinowego teamu też nie było, heh...
skrzynia Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Teraz jest tylko jedno forum: Kluby rowerowe, a w nim wszystkie tematy.
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Lutego 2006 Mod Team Napisano 7 Lutego 2006 kluby ( tematy ) już przeniosłem jak o jakimś zapomniałem dajcie znać a ten wątek zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.