Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obawiam się, że Bobiik miał na myśli, że dziś odpuszcza :)

Chyba użyłem zbyt nietrafionego stwierdzenia(-:

Pasuje w sensie że nie jade. Nawiązałem do gier karcianych(-:

Napisano

Witam ,

ktoś chętny na sobotni wypad w KPN kolo 9 rano na jakieś 3-4 h , km nie liczę wyjdzie w praniu:)

Będę :) resztę pisałem na prv

Napisano

Sklep w Famułkach Królewskich jeszcze czynny? Jak byłem tam w sobotę to dowiedziałem się że stracili koncesję i go likwidują. Ostała się resztka towaru - nie było Coca-Coli ani żadnych batoników :-/

jeszcze czynny,szefowa nic nie wspominała że zamyka interes :thumbsup:
Napisano

bobiik, nastęnym razem jedź nie "pasuj" :)

Powiem, że bardzo pozytywnie udało nam się pojechać. Ciekawa trasa, noga podawała nawet ponad potrzeby :) Może gdybym miał szukać dziury w całym to odrobinę za dużo krótkich postojów ale o powrocie asfaltowym (z konieczności - czas) już zapomniałem. Biorąc pod uwagę pogodę, towarzystwo i profil trasy wyjazd udany i ten kto nie był i nie miał w alternatywie co najmniej wystrzałowej orgii powinien żałować :D

Jutro na pewno nie reflektuję z braku czasu ale w następnych dniach pewnie nie powiem 'pass' ;P

nie było Coca-Coli ani żadnych batoników :-/
Sklep powinien zostać ale to akurat mała strata. Good riddance.
Napisano
Może jakiś wspólny wypad w niedzielę

popieram

naprawdę jakiś mniej wyścigowy

to zależy... muszę kilka razy spuchnąć, bo nie wytrzymie po tym ełro...

Proponuję gdzieś na Zegrze, łąki i wody... i te pe ;-)

Napisano

Proponuję gdzieś na Zegrze, łąki i wody... i te pe ;-)

Coś mi się wydaje że z mojej wycieczki do Puszczy Bolimowskiej nic nie wyjdzie, to może faktycznie nad wodę. Nad Zalewem Zegrzyńskim jest tłum ludzi - proponuję rzekę Wkrę nieci na północ od Pomiechówka: http://www.lasica.hostdmk.net/20120518/image06.html.

Jeśli ktoś bardzo chce to można nawet popływać (są plaże a woda głęboka na metr). Proponuję jednak zbiórkę o 11:00 pod Rurą tak abym mógł wyjść wcześniej i się nieco wyżyć (3, 7 i 9 czerwca mam służbowy zakaz oddalania się od domu).

Od Rury do Rury wyszłoby 90 km. Łąki i te pe też zapewniam :-)

Napisano
Łąki i te pe też zapewniam :-)

O ile nie będzie to koszyk z winem i kocem - to bierę.

Trochę wcześniej niż o 11:00 - może to być max. czas odjazdu.

Napisano

O ile nie będzie to koszyk z winem i kocem - to bierę.

Trochę wcześniej niż o 11:00 - może to być max. czas odjazdu.

Może być wcześniej, powiedzmy 10:30?

Może też wprowadźmy zasadę że 15 minut po godzinie zbiórki ruszamy a spóźnialscy muszą nas gonić.

Nie zrobi się z tych 90km 190? :P

Spokojnie, wyjdę 2 godzinki wcześniej aby się wyżyć :-)

Spokojnie, wyjdę 2 godzinki wcześniej aby się wyżyć :-)

Zaniepokojony długością planowanej trasy sprawdziłem i wyszło nie 90 km ale 105 km. W formie zabezpieczenia na 70-tym kilometrze jest Nowy Dwór Mazowiecki i stacja PKP – sądzę jednak że 105 km nie jest poza naszym zasięgiem :-)

Dołączam profil trasy na zachętę dla tych co lubią zjazdy i podjazdy: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/wkra/profil.jpg

Napisano

Kto się stawia jutro pod rurą?

Marylka zapewnia wino.

Sławek obrusik ,a ja swoje towarzystwo ;)

Kieliszków nie musi być, to zbedny balast. Napijemy się z gwinta(-:

Napisano
poczekajta

Poczekamy.... zobaczymy

przyjadę ja do stołycy

Chyba się nudzi Panu Szanownemu opełatorowi przy stole w tej Warmii...

tylko schnaps i bratwurst

Pitu pitu, obiecanki cacanki :laugh:

Napisano

Nie doczytałem tej zmiany na 1030AM. Czekałem jak kretyn 20min do 1120, udanej wycieczki, idę ratować pieprzoną niedzielę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...