Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heh, nie ma to jak rama do sportów ekstremalnych za 50zł

@up: Dla niektórych ważniejsze są widocznie pieniądze.

Napisano
Czasem się zastanawiam co siedzi w głowie ludzi, którzy wystawiają takie aukcję, ja np. nie chciałbym mieć na sumieniu czyjegoś zdrowia.

Bardziej bym sie zastanawiał co siedzi w głowie człowieka, który to kupi. Sprzedać można wszystko nawet popękaną rame, ale już kupiec musi sie znaleźć sam.

Napisano

A niech mnie,faktycznie korba ma cztery blaty.W życiu nie widziałem czegoś takiego.

Korba produkcji nie znanej, z tego co słyszałem taką korbę obsługuje się zwykła manetką 3 biegową ale bez indeksu
Napisano
wszystko to za sprawą nadsterownego tyłu i zaspawanego dyfra przez co koło nawet na suchej nawierzchni ma za duży moment obrotowy i pali gumę.

Najlepsze 8)

Napisano

Jechałem kiedyś na czymś takim i rama pękła mi podczas jazdy po betonowych płytach. Średnio wspominam tą przygodę :D

Napisano

nowy TREK 8500 17.5" FOX, XT, SRAM model '11 (1967296736) - Aukcje internetowe Allegro

Niby rower nowy a amor ma nieoryginalne uszczelki ? (wygląda to jakby ktoś używkę wcisnął do tej ramy)

Poza tym blaty tez wyglądają na używane (mało ale uzywane)

Jest napisane w aukcji ;)

"Rower w zdecydowanej mierze złożony z nowych, nieużywanych komponentów (rama, stery, suport, sztyca, siodło, mostek, kierownica, ramiona korby) oraz innych w dobrym i bardzo dobrym stanie technicznym"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...