Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lol. Polecam Waszej uwadze część poświęconą hamulcom. Po raz kolejny widać "nową interpretację" :)

P.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Napisano

Zdjęcia takie, żeby nic nie było widać :D

Ale i tak najbardziej rozwaliło mnie to:

"Hamulce tarczowe hydrauliczne są stosowane w drogich rowerach szosowych!!

W rowerach zjazdowych i wyczynowych są stosowane właśnie aluminiowe V-brek gdyż tarcze by nie wytrzymały choćby z powodu przegrzania a po zetknięciu się z wodą czy błotem po prostu by się pokrzywiły."

:teehee:

Napisano

Taki gość powinien odpowiadać finansowo, za potencjalną utratę zdrowia nowego nabywcy tego roweru.

Ja bym zgłosił tą aukcję, za celowe wprowadzanie ludzi w błąd...

,,Tylny amortyzator olejowy z regulacją twardości!! gwintowany'' - olejowy, czemu nie? Jak sobie chlapnie po amorze olejem jadalnym to będzie amor olejowy....

• Mod Team
Napisano

Zgłaszaj :)

Ludzie sami są sobie winni, ktoś im ciemnotę wciska o rowerze z marketu nowym za 350 zł, a tutaj ktoś chce go wypchnąć za te same pieniądze. Kpina, opisu w aukcji nawet nie komentuje...

Napisano

Ja zgłosić nie zdążyłem gdyż Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro - czyli ktoś zaragował odpowiednio, szybko i skutecznie.

Napisano

Rower wygląda ok a cena na pewno skoczy jeszcze do góry. Chociaż zdarzają się i takie okazje a nawet jeszcze lepsze. Nic w tym podejrzanego. :)

Napisano

zasada brzmi że towar jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić:D

Coca cola nominalnie pewnie warta jest z 40 gr za litr a kupujemy ją za 3,50:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...