zola Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 obecnie ostatni roczek na studiach magisterskich uzupełniających na Translatoryce na UW, znaczy się tłumacz języka angielskiego A na codzień- lektor jęz ang. Z racji tego, że pisanie magisterki juz się zbliża wybrałem już temat- tworzę słownik ang z zakresu kolarstwa górskiego.
Gość BarteX88 Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Od dziś student administracji, a pracuję jak tylko mam czas (montaż bram garażowych i ogrodzeń)
TocaS Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Witam. Z zawodu jestem monterem i serwisantem urządzeń klimatyzacjno-wentylacyjnych. Praca najgorsza w okresie letnim robi się gorąco wszyscy chcą klime, rowerem jeździć nie ma kiedy, jedynie na montaże , a reszta ekipy dojeżdza autem co ciekawe przewaznie jestem pierwszy Pare fotek. Ja na rusztowaniu przystępuje do wieszania agregatu na łapach. Na dachu - wciągam narzędzia potrzebne do pracy, m.in też agregaty 40-50kg cięższe w dwóch. Zamontowane, gotowe już do pracy agregaciki zewnętrzne. Zdjęcie zrobione z podnośnika koszowego wykonane podczas montażu wentylacji. Z podnośnika montowałem kanały wentylacyjne. W lewym górnym rogu widać mój rowerek - dojeżdzam na miejsce pracy przebieram się i do roboty Pozdrawiam
Gość BarteX88 Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 TocaS, widzę że preferujecie Hilti, dobry sprzęt Nam ostatnio poszła wkrętarka, ale miała już 6 lat !
TocaS Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 TocaS, widzę że preferujecie Hilti, dobry sprzęt Nam ostatnio poszła wkrętarka, ale miała już 6 lat ! Ciężko zajechać ten sprzęt. Też mamy pare wkrętarek hilti 6-8 letnich. Ostatnio zakupiliśmy wkrętarke Hitachi to paliła się przy mocnych obciążeniach, nie ma to jak Hilti.
HomerWells Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Informatyk w pewnej instytucji publiczno-kulturalnej. Zdarzyło mi się też studiować przez rok geografię.
dzieja Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 inzynier opto-elektronik. obecnie naprawiam urzadzenia wireless z czytnikami laserowymi ( glownie uzywane w szeroko rozumianej logistyce) kumpel z ktorym jezdze jest Java developerem, wiec rzeczywiscie cos jest w tym, ze kierunki techniczne
Kasumi Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 A ja sobie rzeźbię w fizjoterapii...do pracy raczej nie dojeżdżam na rowerku...z racji bliskiego kontaktu z ludźmi. Lubię czuć komfort w postaci mojego zapachu,a z reguły nie ma gdzie przed pracą wziąć prysznica. A powoli jeździć nie potrafię
Ravo XC Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 Z wykształcenia jestem Technik Energetyk Studia przerwalem po okresie 2 lat - kierunek Elektronika i Telekomunikacja Obecnie pracuje w firmie Panasonic TV/Monitory (plasmy i LCD) - jestem na dziale 65- calowych TV/Monitorów (plasma) - kierownik działu, a więc wspólne z elektroniką. Wyroba na zamowienie Dla zainteresowanych - 1szt modelu TH-65PZ700B kosztuje około 50 tys zł na 1 zmianie plan jest 25 szt więc liczy sie dokładność Pozdrowienia dla Bikerow
Mod Team Odi Napisano 28 Października 2007 Mod Team Napisano 28 Października 2007 Mam nadzieję, że już niedługo to się zmieni:
master300 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 Jeszcze przez 1,5 roku licealista
riker Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 M.A. po nazwisku = projektant wnętrz, di-zajner, malarz - (asp). Projektuję grafikę, wnętrza i przednioty codziennego (min deco na rowery). Architekturę też popełniam (już od ponad 10 lat). Żeby mało nie było, jestem członkiem (zarządu) i współposiadaczem firmy robiącej w stali....., piekielne niebieskie maszyny.
kalor Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Ja obecnie przebywam i pracuję za granicą w Anglii jak wielu polskich, młodych ludzi po studiach. Aktualnie pracuję w fabryce okien, co nie ma nic wspólnego z moim wykształceniem biologa analitycznego . Oczywiście nie zaniedbuję roweru. Kupiłem tutaj sprzęcik i jeżdżę codziennie do roboty 18 km, a poza zimą dużo jeżdżę z kumplem po robocie. Pozdrowienia dla wszystkich w Polsce.
harry-peek Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 Z wyksztalcenia jestem ogrodnikiem i produkuje drzewka owocowe. A od niedawna rowniez dealerem titusa i organizatorem zawodow mtb
Krezystof Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 Pierwszy rok logistyki, opinie odnośnie kierunku mile widziane
Tina Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Uczennica 3 klasy liceum o profilu biol - chem. W tym roku zdaję maturkę. a po maturze ( nie ma innej opcji) wychowanie fizyczne
Damian000 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 ja czasem w wakacje jabłka zrywam zdarzyło sie też kiedyś grabić gałęzie w sadzie w ferie zimowe , a na co dzień to uczeń 2 klasy liceum ogólnokształcącego, profil matematyczno - językowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.