Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

obecnie ostatni roczek na studiach magisterskich uzupełniających na Translatoryce na UW, znaczy się tłumacz języka angielskiego

A na codzień- lektor jęz ang.

Z racji tego, że pisanie magisterki juz się zbliża wybrałem już temat- tworzę słownik ang z zakresu kolarstwa górskiego. :)

Gość BarteX88
Napisano

Od dziś student administracji, a pracuję jak tylko mam czas (montaż bram garażowych i ogrodzeń) :)

Napisano

Witam.

Z zawodu jestem monterem i serwisantem urządzeń klimatyzacjno-wentylacyjnych.

Praca najgorsza w okresie letnim robi się gorąco wszyscy chcą klime, rowerem jeździć nie ma kiedy, jedynie na montaże :P, a reszta ekipy dojeżdza autem co ciekawe przewaznie jestem pierwszy :)

Pare fotek.

f5bb343eb9e66c25.jpg

Ja na rusztowaniu przystępuje do wieszania agregatu na łapach.

eb6f0db91e08ea1b.jpg

Na dachu - wciągam narzędzia potrzebne do pracy, m.in też agregaty 40-50kg cięższe w dwóch.

17acc34ea853e5b2.jpg

Zamontowane, gotowe już do pracy agregaciki zewnętrzne.

8876026f409f5fb8.jpg

Zdjęcie zrobione z podnośnika koszowego wykonane podczas montażu wentylacji. Z podnośnika montowałem kanały wentylacyjne. W lewym górnym rogu widać mój rowerek - dojeżdzam na miejsce pracy przebieram się i do roboty :P

Pozdrawiam :)

Gość BarteX88
Napisano

TocaS, widzę że preferujecie Hilti, dobry sprzęt :) Nam ostatnio poszła wkrętarka, ale miała już 6 lat ! :D

Napisano
TocaS, widzę że preferujecie Hilti, dobry sprzęt :) Nam ostatnio poszła wkrętarka, ale miała już 6 lat ! :D

Ciężko zajechać ten sprzęt. Też mamy pare wkrętarek hilti 6-8 letnich. Ostatnio zakupiliśmy wkrętarke Hitachi to paliła się przy mocnych obciążeniach, nie ma to jak Hilti.

Napisano

inzynier opto-elektronik.

obecnie naprawiam urzadzenia wireless z czytnikami laserowymi ( glownie uzywane w szeroko rozumianej logistyce)

kumpel z ktorym jezdze jest Java developerem, wiec rzeczywiscie cos jest w tym, ze kierunki techniczne

Napisano

A ja sobie rzeźbię w fizjoterapii...do pracy raczej nie dojeżdżam na rowerku...z racji bliskiego kontaktu z ludźmi. Lubię czuć komfort w postaci mojego zapachu,a z reguły nie ma gdzie przed pracą wziąć prysznica. A powoli jeździć nie potrafię:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Z wykształcenia jestem Technik Energetyk

Studia przerwalem po okresie 2 lat - kierunek Elektronika i Telekomunikacja

Obecnie pracuje w firmie Panasonic TV/Monitory (plasmy i LCD) - jestem na dziale 65- calowych TV/Monitorów (plasma) - kierownik działu, a więc wspólne z elektroniką.

Wyroba na zamowienie

Dla zainteresowanych - 1szt modelu TH-65PZ700B kosztuje około 50 tys zł

na 1 zmianie plan jest 25 szt więc liczy sie dokładność

Pozdrowienia dla Bikerow

Napisano

M.A. po nazwisku = projektant wnętrz, di-zajner, malarz - (asp).

Projektuję grafikę, wnętrza i przednioty codziennego (min deco na rowery). Architekturę też popełniam (już od ponad 10 lat). Żeby mało nie było, jestem członkiem (zarządu) i współposiadaczem firmy robiącej w stali.....B), piekielne niebieskie maszyny.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Ja obecnie przebywam i pracuję za granicą w Anglii jak wielu polskich, młodych ludzi po studiach. Aktualnie pracuję w fabryce okien, co nie ma nic wspólnego z moim wykształceniem biologa analitycznego :unsure: . Oczywiście nie zaniedbuję roweru. Kupiłem tutaj sprzęcik i jeżdżę codziennie do roboty 18 km, a poza zimą dużo jeżdżę z kumplem po robocie.

Pozdrowienia dla wszystkich w Polsce.

Napisano

Uczennica 3 klasy liceum o profilu biol - chem. W tym roku zdaję maturkę.

a po maturze ( nie ma innej opcji) wychowanie fizyczne ;)

Napisano

ja czasem w wakacje jabłka zrywam :wub: zdarzyło sie też kiedyś grabić gałęzie w sadzie w ferie zimowe <_<, a na co dzień to uczeń 2 klasy liceum ogólnokształcącego, profil matematyczno - językowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...