Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

a Ja jeszcze jestem studentem ale jak skończe to wkońcu wybuduje taka drogę rowerową, że wszyscy automobiliści będą nam zazdrościć :))

student budownictwa drogowego:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Uczeń gimnazjum

A przy okazji wynalazłem pewną rzecz, i jestem w trakcie zakładania własnej firmy (oczywiście nie na mnie :P )

Niedługo zobaczycie ją na forum bo związana jest z rowerami :P

Napisano

Od początku września :) - uczeń 1 klasy LO na profilu biologiczno-chemiczno-fizycznym :) W planach ekstremalnie medycyna lub stomatologia albo jeszcze coś innego, zobaczy sie jakie bedą potrzeby rynku pracy :)

Napisano

Ja pracuję w PKO BP SA na stanowisku kasjer, specjalista od spraw produktów bankowych. Na ścianie mam plakat Majki Włoszczowskiej oraz listę powodów dla których rower jest lepszy od kobiety;).

Napisano

Uczeń drugiej klasy LO o profilu dwujęzyczna matematyczna (ten drugi profil nadał nam nauczyciel matematyki ]:->). W przyszłości absolwent medycyny bądź pilot (takie marzenie, które okazało się do spełnienia ;) ). No, a w wieku ~33 lat zostanę milionerem.

Napisano

Ja natomiast jestem bardzo niedocenianym pracownikiem działu logistyki w firmie produkujacej sprzet elektrotechniczny.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Student - Automatyka i Robotyka, specjalizacja informatyka techniczna,

a w miedzyczasie pracuje jako kasjer w markecie specjalistycznym ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam,

z wykształcenia - geolog

aktualnie - administrator(-ka) ...od dwóch lat

... po drodze również asystentka Prezesa i Zarządu - pozdro Rowerzystka

Napisano

ja na razie gimnazjalista :) za rok chce isc do technikum-kierunek technik kucharz, a w przyszłości, jak się uda, to WSHiG w Poznaniu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...